Steel Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Stačí jen zapojit normal kabel od netu do xboxu ? A musi se tam pak jeste neco nastavovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 21, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Zalezi samozrejme na typu pripojeni , topiku o tom je tady vic nez dost , navic to ze pripojujes vic zarizeni do site bys mel dat vedet svemu providerovi a ten ti jiste poradi nebo prijde a nastavi ti to treba jak me :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 takhle kdyz zapojim pres ethernet kabel xbox do myho modemu pujde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Prosinec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 No to je vse super ale me slo jen o to jesli ten kabel co je píchlí v PC jde strčit do Xka a pak mi pujde normal net v xku a muzu si do nej stahnout vsechny ty updaty a mam net od ADSL o nic jineho mi nejde.. a nepiste mi tu hlavne nic o tom ze si to vse muzu stahnout na netu a pak vypalit na cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodneY69 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Ano, ten kabel co ti vede do PC muzes strcit do Xka. ted jestli mas router tak staci dat Ip adresu na automatic stejne tak i DNS. Jestli router nemas a kabel ti "trčí ze zdi" tak musis nastavit IP adresu, masku, branu a DNS ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Prosinec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Jo router mám mame 2 pc tak ten kabel co je u miho pc vede z routeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodneY69 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 tak to tam "pichnes" a nastavis "Automatic"... Rozhodne nechapu jaky by to melo smysl... je lepsi si snad koupit UTP kabel a pripojit to do routeru, ne? Takhle by ti sel internet bud na PC nebo na Xku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Steel
Stačí jen zapojit normal kabel od netu do xboxu ? A musi se tam pak jeste neco nastavovat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.