Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pripojeni PSP k LCD TV

oucarls

Otázka

Zdravim ... obdrzel jsem kabel pro připojení PSPčka k LCDčku, je to ten s pěti konektory cinch do TV,takže přez něho jdou pouštět na TV i hry ... můj problém je ale ten,že menu,foto,video běží na celou obrazovku,jen když pustím hru,ať už ISO nebo přímu z UMD tak se obraz zmenší tak o 50% .... poraď te někdo jak se to dá vyřešit,nebo kde je problém??? Koukal jsem na videa na Youtube,kde připojujou PSP na TV a všem tam hry běží normálka přez celý obraz!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

intaloval jsem tedy do PSPčka s CF 5,00 M33 plugin FuSa SD 1.0.48b ... nevím zda musím ještě něco nastavovat nebo ne,ale hry mi stále běží jen v malém obrazu?!?!?! ...

Někdo mi psal že to může být tím,že fylmy jsou v jiném rozlišení než hry a proto fylm běží brez celí obraz, zkoušel jsem ale fylmy různého rozlišení a PAPčko si je vždy přizpůsobý na celou plochu LCD ... proč tedy jsou hry na obrazovce jen 50% velikosti mi je záhadou?!?!??:blink:

Odkaz ke komentáři

• 0
intaloval jsem tedy do PSPčka s CF 5,00 M33 plugin FuSa SD 1.0.48b ... nevím zda musím ještě něco nastavovat nebo ne,ale hry mi stále běží jen v malém obrazu?!?!?! ...

Někdo mi psal že to může být tím,že fylmy jsou v jiném rozlišení než hry a proto fylm běží brez celí obraz, zkoušel jsem ale fylmy různého rozlišení a PAPčko si je vždy přizpůsobý na celou plochu LCD ... proč tedy jsou hry na obrazovce jen 50% velikosti mi je záhadou?!?!??:blink:

a aktivoval si plugin v recovery?

pri zapinani psp drz R dej plugins najed na FuSa a dej enabled

Odkaz ke komentáři

• 0
JJ aktivoval .... připojil k LCD pustil hru a obraz se mi zase zmenšil ....

dělá mi to přesně tohle - http://cz.youtube.com/watch?v=nmC6ATAEmxg&feature=related

Taky jsem ještě zjistil to,že když aktivuju plugin FUSA tak se mi PSPčko sekne na každe hře,takže ten program pro mě je vlastně k nepoužití ...

Odkaz ke komentáři

• 0

Hry z PSP se vám na TV budou zobrazovat vždy jen v tomto rozlišení...protože PSP dokáže zobrazit jen určité rozlišení (přesně nevím kolik) . - Plazma 107cm

Na klasické CRT TV 37cm mi přes Fusa plugin jede přes celý displej ale jak říkam na plazmě ne:D

Odkaz ke komentáři

• 0
Hry z PSP se vám na TV budou zobrazovat vždy jen v tomto rozlišení...protože PSP dokáže zobrazit jen určité rozlišení (přesně nevím kolik) . - Plazma 107cm

Na klasické CRT TV 37cm mi přes Fusa plugin jede přes celý displej ale jak říkam na plazmě ne:D

Ale je zajímavé, že origo,ISO a CSO hry které jsou přímo pro PSP jsou ve zmenšeném obraze ... ale když jsem zkoušel PSx hry (takže hry z jedničky a dvojky PS, tak je hra přez celej obraz ....

nebylo by špatný kdyby na ty origo hry byl na PSPčko plugin který by to přizoomoval!!! třeba jak to fachá na každém klasickém DVD přehrávači...;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu