Houdis Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 hoj tak PsP doslo ale neni Flaschnutý :ziped: takže teď musim někoho před vánoci eště shánět :cry: a eště z divnou zástrčkou (tou anglickou) takže sem zvědavej jak si ho nabiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DD_ Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Hm tak je otazka proc neni flashnuty. Jestli Dolik nektera nestihl flashnout / vykaslal se na to / nebo maji novou desku a flashnout nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keplen Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 S jinou zásuvkou se mělo počítat od začátku, když to je přivezený z UK. Sice mě to taky nenapadlo, ale tak svět se nezboří:) Mě přišel papírek z pošty, a budu to tu mít v pět hodin, tak sem natěšenej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N3o21 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 PSP dorazilo... Flashnuté s FW 5.0. K nabíječce byla dokonce i redukce (ale stejně nabíjím přes miniUSB nabíječku od mobilu...) Jediné co mě trochu mrzí je, že PSP není nové. Na druhou stranu drobné známky použití jaké na něm jsou bych na něm měl za týden taky... Takže to nebudu řešit. Celkově... OK. Ještě doufám že karty budou bez problémů. Myslím si, že něco nevyšlo a Dolik má nějaké komplikace :-/ Tak se mi to celé jeví. Doufám, že všichni nakonec dopadnete dobře. Za mě zatím relativní spokojenost ;-) Není jednoduché to všechno zorganizovat... Určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwy Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Moje "pouzite" psp ma take jen drobnoucke oderky odpovidajici par tynum slusneho zachazeni a navic trochu min citive L tlacitko, coz neni ale nic, na co bych si nezvyknul, nebo co by se nemohlo objevit i u noveho kousku. Dolik tahal do CR okolo 30 PSP, je to nejspis vic prace nez se zda a rekl bych, ze ani on sam neni uplne spokojenej s tim, jak se to vyvinulo, tak mejte trpelivost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DD_ Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 No je to tak jak rikal - nove kusy nejsou flashnute protoze nejdou flashnout / ty co jsou flashnute tak nejsou nove. Udajne jeho segra privezla 40 PSPcek coz neni zrovna malo, kazdopadne to si mel osefovat sam co je schopen a neni schopen uridit. Tohle mu ocividne troska prerostlo pres hlavu. Problem je ze se k tomu tak nejak nepostavil celem a s klidnou hlavou ty PSPcka lidem poslal, aniz by se namahal jim sdelit ze nejsou flashnuty. Jeste jeho segra kdyz jsem si to dneska od ni prebiral tak rikala ze je flashnute (coz jak mi sama rekla nevi co presne znamena, takze ji bych z toho nevinil), tak jsem tomu veril a zapnul ho az v praci. A ejhle flash nikde :((. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apollo Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Tak jsem si dnes prevzal osobne svoje PSP Fat. Bylo to pry jedine Fat co se dovezlo. Anglická nabíječka není až taková potíž, dostal jsem redukci a už nabijím. Flash jde v pohode, iso zapina v pohode, ale jedina vec kvuli ktere jsem chtel Fat a ne slim, což byl IR Shell s novou verzi ovladani televize, proste nefunguje,PSP se vypne a tim to končí. Trochu vic mě štve že NENÍ NOVÉ a ANI TAK NEVYPADÁ!! Je celé poškrábané, obrovská rýha přes display a za krytem ze vnitř je špíny požehnaně.Celkově vypadá dost "jetý". Docela mě to zaráží, protože Fat v tohle stavu s českou nabiječkou a s flashem se dá pořídít podstatně levněji než na 3150,- (+ poplatky v bance). Klidně mužu uplouadnout fotky kdyby se nekdo chtel podivat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apollo Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Už davam fotky na internet. Fotil jsem s maximalnim rozlisenim (8.3MPix) takze to chvilku potrva.Zobrazte si fotky na nejvetsi priblizeni, detaily mluvi samy za sebe. http://www.imageshock.eu/hotovo.php?idcka=3552713&klic=v4znibhb http://www.imageshock.eu/hotovo.php?idcka=3552712&klic=vcgcjfz5 http://www.imageshock.eu/hotovo.php?idcka=3552719&klic=7mjo24w2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DD_ Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 A hodis sem pls FOTO?Ted jsem se dozvedel ze pry PSP s FW 4.01 nepujde NIKDY flashnou tak ja uz nevim... :( kazdy rika neco jineho Jo i to je mozne ze to nepujde nikdy flashnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apollo Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Skvělý...Infraport nefunguje, jediná věc co je lepší na Fat než na ostatních PSP a ono to nefunguje. A navíc příšerně zamrzá, nejdřív jsem si myslel že je vybitý, ale dělá to pořád, zapnu home. aplikaci a tak v 90% pripadu se po nejakem case sekne...Už radši nebudu zmiňovat vrzající klávesy,to už by mohlo vypadat tak že si stěžuju:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Chtel bych vas jen informovat o moznosti podelit se s vasima zkusenostma v topicu, ktery primo k tomu slouzi - http://console-forum.net/showthread.php?t=7827 At ostatni neudelaji chybu a daji si na Dolika pozor. Platit predem, cekat mesic, dostat pouze 1/2 zasilky a jeste k tomu v uplne jinem stavu, nez bylo domluvene (neflashnute/pouzite), z toho mi jde mraz po zadech. Vyridit s Dolikem si to muzete pouze osobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fako Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 zajímavý je že sem Dolinek nenapíše žádný vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prav Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 vrátit penize i s poštovnym .... to se mi jeví jako normalní řešení samozřejmě se nabízí i jiná varianta.................................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keplen Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Zdravím, zrovna jsem přišel z pošty a řadím se do řady nespokojených. PSP je sice nové a černé, ale bez CFW s FW 4.01. A žádnou redukci k té anglické mi nepřibalil, jak tady někdo psal, že ji dostal. Dolik samozřejmě telefon nezvedá, pouze jeho sestra, kterou lituju, že ji každý volá, ale ona o tom nic neví, vše se musí prořešit s Dolikem. Jsem zvědavý, jak se k tomu postaví. Já jsem si to od něj objednal právě proto, že jsem si myslel, že bude PSP nové a flashlé. Čehož jsem se obával při koupi v ČR. Je jasné, že nebylo dodrženo to, co bylo napsáno. Doliku, co s tím?:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prav Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 faktem je ze mobil nezvedaj oba dva segra ho ma vypnutej a dolik ho nebere, clkem ty vyhlídky jsou dobry - ona zejtra jede do Anglie letí samozřejmě po 136 hodine a Dolik je chimera zatím... nevim jak dal 13 hodina je odlet chimera to bal taky nejakej film pak ho chytli a..... konec jsem nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 uf já si ho chtěl taky od Dolika obědnat ale nezvedal mi telefon,tak jsem ho nakonec koupil odjinud a koukám,že jsem udělal dobře ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 tu anglickou zástrčku jsem předělal jelikož žádnou redukci jsem v balení neměl ale co s tim fw 4.01 to už jsem podruhé naletěl s nákupem přes internet tak hezké vánoce Doliku :-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laco2009 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 taky se připojuji jako nespokojený zákazník psp přišlo dobře ale nebylo flashnuty a ta připojka mě celkem ani tak moc nesere jako to že to není flashnutý takže pan Dolik nedodržel to co psal.Mám sto chutí mu to vrátit volat mu nebudu když to nezvedá.Měli by jsme se spojit a nějak proti tomu jednat vím že to bude obtížné, ale obchod je obchod a tohle nebyl přece regulerní obchod. Takže jsem pěkně nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laco2009 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 kdyby aspoň pan dolik dal na forum info že psp má ale že nepůjdou flashnout hned byc mu volal ať pošle peníze zpět je to prostě pěkná sprosťárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keplen Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Předělal tak, že jsi ji uřízl a dal tam českou? Taky se to tak chystám udělat:) Jen jestli Dolik není od SONY a nesnaží se zvýšit prodej orig her:D. Ale at tak či tak, byli jsme podvedeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverickone Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 to se dalo očekávat že to takhle dopadne!!! tak pěkně to napsal až se mi fakt chtělo koupit jedno slimko(ale nasštesti sem nemel prachy) hold češi jsou češi(tím nechci říct že jste všichni stejny jako tady zminovany "Dolik" a jini podvodníci kterym naleteli kupujici) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Tak se taky přidávám,Když jsem s Dolíkem mluvil poprvé,tak jsem se ho ptal,jak má zajištěný "správný" firmware při nákupu a pravil,že to je zařízený.Pěkně,dostal jsem nějakou ojetinu se škráblým displayem,který možná ani škráblý nemusel být,ale jelikož to balil,nebo spíš nebalil naprostý ignorant,tak psp vypadá jak vypadá.Velká krabice se třemi listy papíru,kde se válí psp a anglická nabíječka bez redukce.Bomba.Myslel jsem,že se poseru,když jsem to uzřel.Prý měl v topicu napsáno,že psp budou starší,nějak jsem si nevšiml. Přidám foto: http://www.jpeg.cz/view-512_P1020884.jpg http://www.jpeg.cz/view-899_P1020885.jpg http://www.jpeg.cz/view-376_P1020887.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Posílat nic zpátky nebudu ještě by mě mohlo místo toho přijít gumový hovno. Už takhle mě to příjde jako žert. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverickone Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 ja bych jel do mostu a nejaky si to snim vyridil(urcite by to bylo fyzicky)pak bych si zneho vymlatil ty prachy!!!! ale problem je kde bydli, ale most neni tak moc velkej bych ho tam urcite nasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 zajdete s tim na policajty... vemte si vypis z uctu ze ste koupili neco, co nemelo adekvatni vlastnosti, ktere byly udavane... ze jste to kupovali pres internet a ze jse to koupili od borce s timto mobilem +420608823223... sami uvidite co vam reknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.