H4nys Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 čagoo ... pomohl by mi někdo přes ICQ jak nastavit wifi klíč(a-link) a všechno kolem toho .. na tady ty věci jsme LAMKA... díky H4nys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 včera mi ho nastavoval dutch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Únor 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 myslíš tenhle A-Link ?? ... psal jsem ti na ICQ...a jede ti v poho?? poraď mi PLS...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Únor 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 vyreseno...diky dutchovi tedka pisu z PSP! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 Kolik stojí ty WiFi klíče???Nějakej obyč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 je to tenhle http://www.supergamer.cz/psp-wifi-usb-klic-p-7097.html stojí 699 mám ho taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 www.hifishop.cz Tam je za 510kc + 100kc postovny nebo 510kc + 0kc ale musis si ho vyzvednout v Brne v jedny prodejne...Takze jsem ho mel jsem ho mel pouze za 510kc ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 uz to tu asi bylo ,mozna sem se to ptal ja ale..... to kdyz si koupim uqb klíc tak muzu mit INSTANTNÍ net kdykoliv a kdekoliv? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 uz to tu asi bylo ,mozna sem se to ptal ja ale..... to kdyz si koupim uqb klíc tak muzu mit INSTANTNÍ net kdykoliv a kdekoliv? když si koupíš ten USB wifi klíč tak musíš mít zaplej komp aby si moch hledat na netu v psp...a taky to má určitej dosah je to asi tak do 10m... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
H4nys
čagoo ... pomohl by mi někdo přes ICQ jak nastavit wifi klíč(a-link) a všechno kolem toho .. na tady ty věci jsme LAMKA...
díky H4nys
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts