sandreass Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 zdravim.zalohoval jsem ps3 a pro zpetnem nahrani zpet do jineho ps3(zalohu)se mi to zastavilo na 17% a zatim to nechce dale..nejaka rada.?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popoprdie Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 no to asi nejde ze protoze se ti nakopiruji i PSN hry i treba koupene a kdyby to takle slo kopirovat tak mas plnej net prodejcu s prenosnym hardiskem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sandreass Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 ja ale nemam zadne psn hry zalohuji hry z dvd a savy + trofeje.nic jineho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 no ale nemuzes to pouzit na jinou PS3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sandreass Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 pouzival jsem back up..coz asi dela kazdy.chci jen zachovat sve data...zkousim to ted obejit ale bohuzel projdu o trofeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popoprdie Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 vysvetlim ti to polopate Nemuzes pouzit backup z jedne ps3 na jinou. Duvod? Sony se chce chranit sve PSN placene hry. Trofeje proste nevyzalohujes savy si mel zvlast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 ale backup,myslím, můžeš použít jen na jedné konzoli, při výměně HDD(pokud se pletu a je v tom nějaká jiná chyba, tak se omlouvám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sandreass Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 uz jsem to delal na vice konzolich vse slo v poradku..jen ted to cca asi 30 min bylo stale na 17%..tak to obchazim....a pritom zaloha trvala 14 min je to dobre na vse jsem prisel.pls lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sandreass
zdravim.zalohoval jsem ps3 a pro zpetnem nahrani zpet do jineho ps3(zalohu)se mi to zastavilo na 17% a zatim to nechce dale..nejaka rada.??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts