RooSooL Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Jak jednoduše vytuním svůj xbox 360? Nemáte někdo nějaký nápady? například na podsvícení nebo tak něco? uvítám jakýkoliv nápad Pokud bude možno hoďte i link na video, nebo do shopu, kde by se to dalo koupit, nebo na nějakej tut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Jednoduše, rozeber xko, nedávej si tam plasty a máš tuning :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 no tak to já bych chtěl trochu něco víc na úrovni. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Podívej se na tohodle týpka http://console-forum.net/showthread.php?t=36498 Tenhle si udělal tuning u xka :-) ( hlavní příčina byla kvůli chlazení, házelo mu to chyby nebo co... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Zkus hledat tady na foru je toho tu dost podsvícení faceplaty. Aspoň se naučíš hledat :P EDIT: http://console-forum.net/showthread.php?t=35517&highlight=Faceplate tady je něco k těm faceplatům EDIT2: vonydj: jedný kdo by tu měl číst něco po druhé si ty, není to tuning ve smyslu co myslí zakladatel topicu! On chce světélka a prostě změnit zastaralý bílý vzhled svého xboxu. Podívej se na tohodle týpka http://console-forum.net/showthread.php?t=36498Tenhle si udělal tuning u xka :-) ( hlavní příčina byla kvůli chlazení, házelo mu to chyby nebo co... ) Šlo o to že se staré xboxi přehřívali a on tímto chlazení prodloužil životnost xboxu jak se tam píše takže to není ani moc tuning! On myslí nějaké světýlka apod. a to tu bylo taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 no tak na odpově%d takovýhleho chytráka jsem tady fakt čekal. hledat umím, myslel jsem třeba že bych z toho udělal pak nějakej článek, ale to by se tu do mě nesmel hned každej navážet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Šlo o to že se staré xboxi přehřívali a on tímto chlazení prodloužil životnost xboxu jak se tam píše takže to není ani moc tuning! On myslí nějaké světýlka apod. a to tu bylo taky. Přečti si můj koment ještě jednou, psal jsem, že hlavní příčinou bylo chlazení, ale taky to je tuning... :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Hlavně si to ničím nestříkej, nepovede se Ti to a nikdo to nebude chtít koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Hlavně si to ničím nestříkej, nepovede se Ti to a nikdo to nebude chtít koupit. Tak to je velice dobrá poznámka :cheesygrin:, viděl sem tu jednoho týpka co tu prodával upravenej xbox nastříkanej a byla to fakt hrůza :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 sakra a to právě přestřik mě napadl jako první. no nic no. někdo něco dalšího :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 zkusit to můžeš, ale...:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=37293 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 tak myslím že tu máš už dost linků na jiné témata ... takže tohle LOCKnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts