kakao Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 čus,nevíte někdo jestli se ještě prodávají neoprenový obaly na FATko?popř.kde...díval jsem se ale všude jsou jen na SLIMko.:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 SOny psp accesory pack asi nejak tak cerny pouzdro sluchatka ms32mb za nejaky 200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 http://www.playcentrum.cz/neoprene-case-exspect-black-psp-465001.htm např ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakao Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 jj,dík...ted nevim jestli by se FATko vlezlo do obalu na slimaka ale měl jsem takový pouzdro určený na SLIMko a nevlezlo se tam ani jedno PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 je tam napsany pro PSP slim i classic takze nejspis jo;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kakao
čus,nevíte někdo jestli se ještě prodávají neoprenový obaly na FATko?popř.kde...díval jsem se ale všude jsou jen na SLIMko.:blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts