manousp Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Cau, chtel bych se zeptat, jestli nekdo neznate nejaky song, ktery vyuziva 5.1 repraku :bash: .... proste aby ruzny zvuky hraly z ruznych repraku ... klidne to muze byt i nejaky ujeta pisnicka, to neva :cheesygrin: .... jen bych to chtel vyzkouset... ale nechci nic typu testu ... jakoze by nejaky hlas mluvil ... to ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 ve windowsech primo v nastaveni melo by tam byt napriklad bzuceni cmelaka a podobne a vyuzije to vsechny repraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 cau nevim o zadny hudbě v 5.1 ale taky zalezi jestli to ty repro umi ja mam na pc taky repro 5.1 za 12k a mam to zapojeny na dva kanaly a muzu si to prepinat na prostorovej zvuk nebo na 5.1 a stech dvou kanalu mi to repro umi udělat prostě 5.1 tak ze v centralu hraje hudba a zpěv a v zadnich treba varhany nebo kytara leva a prava hraje normalně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 myslim že to jde nějak konvektorem převíst na 5.1 někde jsem to videl už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 cau nevim o zadny hudbě v 5.1 ale taky zalezi jestli to ty repro umi ja mam na pc taky repro 5.1 za 12k a mam to zapojeny na dva kanaly a muzu si to prepinat na prostorovej zvuk nebo na 5.1 a stech dvou kanalu mi to repro umi udělat prostě 5.1 tak ze v centralu hraje hudba a zpěv a v zadnich treba varhany nebo kytara leva a prava hraje normalně to je prece blbost ne, aby ti normalni hudba ... treba mp3 hrala prostorove, kdyz je jen ve stereu ..... me treba filmy jednou v 5.1 ... ale hudba mam dojem, ze hraje ze vsech .. a napriklad predni a zadni satelity nijak rozliseny nejsou .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 to je prece blbost ne, aby ti normalni hudba ... treba mp3 hrala prostorove, kdyz je jen ve stereu .....me treba filmy jednou v 5.1 ... ale hudba mam dojem, ze hraje ze vsech .. a napriklad predni a zadni satelity nijak rozliseny nejsou .... psal jsem ze to umi moje repro jinak asi kdebych vzal ze vzadnich hrajou varhany prostě to umi měl sem i genius ty 5000 a ty hraly hrozně tejty mam uz dlouho a daval jsem za ně 12tisic muzu si nanich dat i vic vyšky basy prostě vsechno se da na nich da upravyt a hrajou i mp3 5.1 kdyz to pustim tu mp3 v 5.1 tak si pripadam jak v nakym nahravacim studiu edit:jsou to THOMSON tak ze zadny genius nebo tak genius sem měl jednou a uz nechci edit2:a jestě si to muzu prepnout na dalkovy ovladači bud na 2.1 , 4.1 ,a tech 5.1 tak ze neresim naky konvektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 jen pro informaci .. ja Geniusy nemam :D .... ale to tu nechci resit ..... proste shanim neco jako je hudebni stopa u filmu ... v 5.1 ... ale jen hudbu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Start>Ovládací panely>Realtek HD sound effect manager - kdyžtak si to nainstaluj me to v tom udělá ukázku 3D zvuku a podobně a máš tam na výběr 5.1 a podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 tak to uz je u kazdyho pc individualni ... podle zvukove karty a ovladacu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.