Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

>>>>Hudba v 5.1<<<<

manousp

Recommended Posts

Cau, chtel bych se zeptat, jestli nekdo neznate nejaky song, ktery vyuziva 5.1 repraku :bash: .... proste aby ruzny zvuky hraly z ruznych repraku ... klidne to muze byt i nejaky ujeta pisnicka, to neva :cheesygrin: .... jen bych to chtel vyzkouset...

ale nechci nic typu testu ... jakoze by nejaky hlas mluvil ... to ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cau nevim o zadny hudbě v 5.1 ale taky zalezi jestli to ty repro umi ja mam na pc taky repro 5.1 za 12k a mam to zapojeny na dva kanaly a muzu si to prepinat na prostorovej zvuk nebo na 5.1 a stech dvou kanalu mi to repro umi udělat prostě 5.1 tak ze v centralu hraje hudba a zpěv a v zadnich treba varhany nebo kytara leva a prava hraje normalně

Odkaz ke komentáři

cau nevim o zadny hudbě v 5.1 ale taky zalezi jestli to ty repro umi ja mam na pc taky repro 5.1 za 12k a mam to zapojeny na dva kanaly a muzu si to prepinat na prostorovej zvuk nebo na 5.1 a stech dvou kanalu mi to repro umi udělat prostě 5.1 tak ze v centralu hraje hudba a zpěv a v zadnich treba varhany nebo kytara leva a prava hraje normalně

to je prece blbost ne, aby ti normalni hudba ... treba mp3 hrala prostorove, kdyz je jen ve stereu .....

me treba filmy jednou v 5.1 ... ale hudba mam dojem, ze hraje ze vsech .. a napriklad predni a zadni satelity nijak rozliseny nejsou ....

Odkaz ke komentáři

to je prece blbost ne, aby ti normalni hudba ... treba mp3 hrala prostorove, kdyz je jen ve stereu .....

me treba filmy jednou v 5.1 ... ale hudba mam dojem, ze hraje ze vsech .. a napriklad predni a zadni satelity nijak rozliseny nejsou ....

psal jsem ze to umi moje repro jinak asi kdebych vzal ze vzadnich hrajou varhany prostě to umi měl sem i genius ty 5000 a ty hraly hrozně tejty mam uz dlouho a daval jsem za ně 12tisic muzu si nanich dat i vic vyšky basy prostě vsechno se da na nich da upravyt a hrajou i mp3 5.1 kdyz to pustim tu mp3 v 5.1 tak si pripadam jak v nakym nahravacim studiu

edit:jsou to THOMSON tak ze zadny genius nebo tak genius sem měl jednou a uz nechci

edit2:a jestě si to muzu prepnout na dalkovy ovladači bud na 2.1 , 4.1 ,a tech 5.1 tak ze neresim naky konvektor

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu