Loric Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2007 Nejde mi vůbec zapnout PSP. Jenom jednou blikne zelená (asi :lol: ) dioda a nic. Prostě to nejde... dík
0 rybak.d Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2007 Co jsi s nim delal , vypada bohuzel to na brick . Mas tam custom firmware?
0 mpw Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2007 Nejde mi vůbec zapnout PSP. Jenom jednou blikne zelená (asi :lol: ) dioda a nic. Prostě to nejde... dík Tak co si snim dělal?????????????????????????????????
0 Loric Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 2, 2007 Nic, jen s psp hraji hry, divam se na filmy a poslouchám mp3. Nabité to je. Zkusím vytáhnout tu baterku.
0 fuckp Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2007 to asi nebude brick, pri cem se ti to stalo??
0 marek_2080 Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2007 No když jen blikne, tak někde může bejt špatnej dotek ne?
0 Loric Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 2, 2007 sem to měl prostě v aktovce, tak jako vzdycky, a jak sem to vytahl vecer z aktovky tak to uz proste neslo
0 Loric Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 2, 2007 a ještě ten den mi to ve škole šlo
0 fuckp Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2007 zkus vyndat baterku a napojit na adapter jestli to pujde. kdyz ne tak tam baterku dej a nech ji at se nabije (dokud sviti dioda oranzove tak se nabii) a pak to zkus. jestli ani ted nepujde tak zkus reklamovat, ve flashi ses nehrabal takze by ti to meli vzit...
0 kgsws Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2007 no taky do aktovky bych si ho nikdy nedal
0 luki Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2007 ja to taham v tasce normal :) nastesti jeste v PG streetu :D
0 Loric Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 3, 2007 zkus vyndat baterku a napojit na adapter jestli to pujde. kdyz ne tak tam baterku dej a nech ji at se nabije (dokud sviti dioda oranzove tak se nabii) a pak to zkus. jestli ani ted nepujde tak zkus reklamovat, ve flashi ses nehrabal takze by ti to meli vzit... zkusím to. A ve flashi se nehrabu, ptz sem na tohle lama :D
0 Loric Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 3, 2007 Tak nejde to, je to úplně nabité a stejně nejde EDIT: asi to budu reklamovat :roll:
0 VINC Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2007 Jestli ti to nejakej dobrak ve skole nevymenil za svuj brick :wink: , lidi sou ....., je urcite tvoje? Mas tam nejakej skrabanec co poznavas?
0 Loric Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 3, 2007 chodím do malé školy a o tom že mám psp ví jenom kluci ze třídy(nemaji psp) a pár z "Béčka". Ztama jenom jeden psp a s ním se nebavím a ten by to neudělal :D :D
Otázka
Loric
Nejde mi vůbec zapnout PSP. Jenom jednou blikne zelená (asi :lol: ) dioda a nic. Prostě to nejde... dík
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts