W@rn!ng Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Mam očipovanou 75004 s optikou TDP082W a vypadá to, že už mi odchází, sekají se jak origa tak i pálený hry. Chci teda sehnat novou ale nvm jestli musim koupit tu samou verzi optiky nebo jestli můžu koupit ňákou novější. Dík:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Prosinec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Co to je za forum když nedokážete poradit s takovou prkotinou?! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Nemyslis, ze pri dnesnych cenach ps2, by bolo najrozumnejsie kupit novu konzolu? Alebo trosku nasetrit a kupit PS3. Stoji to za tie peniazky!!! Nova optika sa pohybuje okolo 2tisic. Plus robota. A vyskyt dalsich moznych mechanickych problemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Našel jsem za 500 Kč PVR802w, bude mi pasovat když jí koupim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.