Marr Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Dostal sem k Vánocům tento mp3 přehráváč,všecko v pohodě funguje,ale jenom sem nepřišel na to,jak kopírovat věci na kartu..V tom obslužnym programu sem to nenašel,a když to zkusim přes MassStorage,tak mi to video pro jistotu vůbec nenajde...nějaký tipy.? x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 mám ten samej, když sem ho píchnul na USBčko tak mi ho komp normálně označil jako vyměnitelný disk... takže buď máš nějáký špatný USB drivery ale to je nepravděpodobný. Zkus to dát do jinýho USB(2.0) a zkus vyměnit kabel... nic jiného mě nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 ^^ sem to špatně asi vysvětlil...to video my Visty najdou,ale přehrávač ne :/ /vytvořil sem složky Video Library -> Video -> video sem zkopíroval/ /// už sem na to přišel :/ ... lock pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.