patricenko Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Můžete mi poradit nějaké závody,které jdou hrát ve dvou na jedné konzoli?(Forza 2 už mam)Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 ja nevim ale rekl bych ze tak 95 % zavodnich her ne-li vic jde pro dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 ja nevim ale rekl bych ze tak 95 % zavodnich her ne-li vic jde pro dva Právě,že já jsem si stáhl grid a pure a nejde to a dost mě to naštvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 u toho gridu me to neprekvapuje ale u toho pure celkem jo ze to nejde pro dva,zrovna takova hra a nejde pro dva, hm ten svet je divnej,ale staci se kouknout na obal k ty hre, tam mas napsano pro kolik je to hracu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 PGR4 mam doma a de 100% pro dva :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 NFS prostreet taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Nfs mw , nfs c ... Pgr3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.