Steel Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 zdravim ted jsem dostal novy xbox a nejde mi se registrovat na live vzdy mi to pise neco o lokaci a mam tam nastavene united states a nejde mi to porad a pak at si zkontroluju nejaky Microsoft ID poradte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 co si treba najit na google US adresu ? se smerovacim cislem atd.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 No a kde ji mam asi tak najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 www.google.com a 10 vterin hledani Address: 3570 Las Vegas Blvd South, Las Vegas, NV 89109 kdyztak druha Address: 401 W 14th Street New York City, NY 10014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Vyzkouším to díky a e-mail a jmeno mam zadat svoje ?Kdyz tam mam ale nastaveny jako Country region Ceskou republiku a nejde to zmenit to nevadi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Steel
zdravim ted jsem dostal novy xbox a nejde mi se registrovat na live vzdy mi to pise neco o lokaci a mam tam nastavene united states a nejde mi to porad a pak at si zkontroluju nejaky Microsoft ID poradte pls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.