Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém s gamebootem

WarCharlie

Otázka

Zdravím,

hele mám takovej problémek. Mám fw nějakej ten novej 5.01 M33-4 nebo jak to je. Nahodil jsem nějakej ten plugin co náhodně spouští gamebooty z určité složky. Mnjó jenomže... ten jeden gameboot má třeba 6 vteřin, ale mě se to video po nějakých 2 sekundách sekne a dělá to tak všude. Vypadá to jako kdyby odjela ta základní doba videa jako je u toho original sony gamebootu.

nevíte někdo co s tim? případně někde ručně zadat jak dlouho má ten gameboot běžet?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

kdyz o tom vim prd radsi nepisu ( :D )....

otevri si opening_plugin.rco rco editorem prelupni se do anim data a zmen to podle obrazku

86193-1.jpg

opening plugin najdes v flash0/vsh/resource pokud pouzivas ctf thema musis ho rozpakovat pres ctf manager upravit a zas slozit pres ctf manager.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jsem se v tom 3 hodiny hrabal a jediný k čemu jsem se dopracoval bylo hláčení v RCOeditoru "INVALID RCO - you msut use decompressed (FW 2.60 or lower) RCO! (Z33's Resurssiklunssi should be able to do the job for you :P)

tak jsem stáhl i ten resur.... dal do PSP, otevřel přes eLoader a ERROR...

Tak mi někdo poraďte pls jak se mám k tomuhlenctomu dostat ptž já jsem v koncích

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu