Quicksilver Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Na tohle jsem narazil cirou nahodou.Tak me napadlo ,ze ono staci snad jen ,foukat do konzole studeny vzduch ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 otazka jak dlouho ti to bude fungovat... moc se todle nedoporucuje vetsinou ti to prida zivotnost tak tejden/mesic a pak jde konzole stejne KO... nicmene pomalu by se pomalu meli dostavat konzole s novou deskou (kde je pres 1700 uprav) a tam by k RROD nemelo dochazet vubec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Videl jsem jeste jinak jedno video a tam bylo presneji receno proc k tomu dochazi : RRoD Ze spodu desky jsou u grafiky myslim 4 pameti ,ktere maji nejak debilne chlazeni,jen je na tom 4x nalepena podlozka.A ten typek si na to daval nejake specialni chladitka + chladici pastu a pak to opatrne zavrel. RRoD mel hned opraveny.Mozna je to p ravy problem proc dochazi k tomu RRoD ,pac kdyz jsem videl ze tam maji jen tu izolaci je me jasny,ze to mam musi hrat,jako prase. Mela by vyjit : myslim verze s 45 nm procesorem a nevim jak by to bylo grafikou ( 65 nm ?) nebo nejak tak + dalsi upravy,ale toho uz se nedockam ja.Leda,ze bych hral jen dema a sem tam si koupil starsi hru za 300 kc ,pak se o to ani bat nemusim,ze bych mel mit po zaruce.Jen me ta jednoduchost stahovani a pak uz nasledne vypalani a hrani daleko vic laka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 ne ma vyjit jen s novou deskou architektura procaku je stejna.... 45nm procaky atd... by meli bejt na konci roku .. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 furt dokola to stejný.....debilní řešení...já jsem viděl video jak borec měl rod vzal konzoli několikrát do ní dal pěstí a kopl a pak běžela...zamyslete se už nad postováním podobných kravin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 jak říká dante ... takovýhle způsoby opravy jsou k ničemu LOCK tím max. obejdete ochranu proti spálení(RROD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts