Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nacitani orig. hry

Zulsoro

Otázka

Sem zacatecnik s psp koupil sem ho pres inzerat psp je prehrany FW aby tam sli iso hry z karty s tim zatim nebyl zadny problem s jakoukoliv hrou co jsem si stahl verze SW je 3.40.Problem nastal az ted kdyz sem si koupil orig. The Simpsons game po vlozeni disku umd obrazkovka zcerna a nic se nedeje...ale pokud vyjmu kartu tak mi to napise at ji tam vlozim ze to potrebuje 365kb na autosave pokud ji tam ale vlozim obraz opet zmizi.Dival sem se do poradny a zadny podobny prispevek sem nansel tak zakladam novy topic prosim o radu dekuji :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

nejspis to bude softwarem. udelej si tyto 2 updaty a pak to pojede

1)

http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007070024

2)

http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008100023

je to i tady nekde na foru ale nechce se mi to hledat

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak já mám uplně ten samý problém, mám v 4.01 (nefleshnutý) orig.hra mi s kartou nenaběhne, jen když tu kartu vyndám tak se mě zeptá jestli chci pokračovat bez karty, že to nepůjde ukládat, dám ANO a jede to, jen to teda nejde ukládát, jsem už bezradný...přece originální hry mají šlapat ne?!!

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak já mám uplně ten samý problém, mám v 4.01 (nefleshnutý) orig.hra mi s kartou nenaběhne, jen když tu kartu vyndám tak se mě zeptá jestli chci pokračovat bez karty, že to nepůjde ukládat, dám ANO a jede to, jen to teda nejde ukládát, jsem už bezradný...přece originální hry mají šlapat ne?!!

updatni si na 5.02 a tvuj problem by se mel vyresit

Odkaz ke komentáři

• 0
co je to vlastne za hru u ktere to dela... updatni si z UMD a uvidis... nejaky update tam myslim bude

Harry Potter a Ohnivý pohár....jaký update máš přesně namysli?O žádném nevím...

Harry Potter a Ohnivý pohár....jaký update máš přesně namysli?O žádném nevím...

ne tak update to nechce protože tam mám verzi 5.02...

by ice22222:

pouzivej edit

Odkaz ke komentáři

• 0
tak v tom pripade to bude bug, ktery je vyrobni... vic k tomu asi nic nejde rict

Tak ale jak poslední dobou vidím, tak nejsem jediný komu to nejde.

Přesně to píše toto..."It is recommended that you have a Memory Stick inserted so that you can save your progress during the game".Dám akcept(nic jiného nejde)potom to napíše toto:

"The Memory Stick is currently being accessed.Removal may cause loss or corruption of data."A pak to stojí a nic....vyndám kartu, zeptá se mi to jestli chci pokračovat bez karty a šlape to....:?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu