David32 Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Zde jsem pro vás natočil video jak na to,je tam i zahrnuto jak těch dem tam vypálit více takže doufám že vám to pomůže:) Tu je to na Stream.cz http://www.stream.cz/video/201552-jak-vypalit-stazene-demo-z-internetu-na-xbox-360 A tady kumu by se nelíbila kvalita tak je to v Avi na Uloz.to http://uloz.to/1058548/console-forum.avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Zde jsem pro vás natočil video jak na to,je tam i zahrnuto jak těch dem tam vypálit více takže doufám že vám to pomůže:)Tu je to na Stream.cz http://www.stream.cz/video/201552-jak-vypalit-stazene-demo-z-internetu-na-xbox-360 A tady kumu by se nelíbila kvalita tak je to v Avi na Uloz.to http://uloz.to/1058548/console-forum.avi Dobrá práce určitě to hodně lidem pomůže jinak,máš pěkný pořádek na ploše :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reavers Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 jinak,máš pěkný pořádek na ploše :-D To teda má no :D Jinak perfektni navod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Když stáhnu a vypálím demo z internetu tak na demo taky musí býtčip nebo flashnutá mechanika ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Nemusi , demo po vypaleni a vlozeni do xka najdes v game library :) Je to dobre pro ty co nemaji flash a HDD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 dik, a je jedno jestli to vypálím na DVD+R nebo DVD-R nebo na CD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 jestli to vypálíš na dvd nebo cd záleží na velikosti... jestli na DVD+ nebo DVD- je jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 dobře moc dik a na CD-RW to by asi v xboxu nešlo že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Zde jsem pro vás natočil video jak na to,je tam i zahrnuto jak těch dem tam vypálit více takže doufám že vám to pomůže:)Tu je to na Stream.cz http://www.stream.cz/video/201552-jak-vypalit-stazene-demo-z-internetu-na-xbox-360 A tady kumu by se nelíbila kvalita tak je to v Avi na Uloz.to http://uloz.to/1058548/console-forum.avi twe to řikáš jak kdyby si tepev svtal:D jinak dobrej návod ? snad všichni pochopěj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 né:cheesygrin:, tak já nemužu najít ždany prázdny cd mám jenom CD-RW.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 né:cheesygrin:, tak já nemužu najít ždany prázdny cd mám jenom CD-RW.... Skus CD-RW sice nemam odzkouseno ale s DVD-RW to jde odskouseno vlastnorucne hned jak sem koupil prvni Xbox asi pred 2 lety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Mam hloupou otazku kde se daji sehnat dema na xko jeste nemam hardisk rad bych si skusil nejakou novinku diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmanic Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Ahoj všem chci se zeptat ví nekdo jak se v NFS prostreet zavodí na zadnich kolech?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 MartinCZ80-tady na stránce v downloadech hledej:roll::) xmanic-TO SEM NEPATŘÍ:roll::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Stáhl sem si tady z fora wanted... (jako demo) iso sem rozbalil na tu složku content vypálil přes nero.. a když vložím do xka a čučím do game library tak tam nic není palil sem to na normal dvd verbatim + nevím dke je chyba:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Stáhl sem si tady z fora wanted... (jako demo)iso sem rozbalil na tu složku content vypálil přes nero.. a když vložím do xka a čučím do game library tak tam nic není palil sem to na normal dvd verbatim + nevím dke je chyba:blink: koukni jestli se tak složka menuje content nebo Content, mě to přeba když to vypálim, s velkym c nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 koukni jestli se tak složka menuje content nebo Content, mě to přeba když to vypálim, s velkym c nejde mám tam malé c neví mdke je chyba teď stahuju druhé demo tak uvidím jestli je chyba jen ve wanted nebo u všeho :( zrovna wanted sem chtěl skusit ..ntuším čim to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 mám tam malé c neví mdke je chyba teď stahuju druhé demo tak uvidím jestli je chyba jen ve wanted nebo u všeho :( zrovna wanted sem chtěl skusit ..ntuším čim to jetak nastav rychlost vypalování na co nejmít,tím to může aké bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 mám tam malé c neví mdke je chyba teď stahuju druhé demo tak uvidím jestli je chyba jen ve wanted nebo u všeho :( zrovna wanted sem chtěl skusit ..ntuším čim to je wanted mi taky neslo slozku content malym, s wanted sem tam daval dalsi 3 dema ty sly ale zrovna wanted ktery semm chtel zkusit neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidk Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 jde demo dostat do games library jinak než bych to vypaloval? třeba flashka nebo nějaký jiný způsob? díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Ja mam jeden dotaz- stahl jsem si demo, ale je ve formatu ISO- co s tim pls.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 stačí ho bud vypálit přes alkohol nebo jednoduše iso pustit v deamonovi a demo zkopírovat na hdd a pak jednoduše vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majklklatic Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 ahoj, nevite proc mi u stazenyho a vypalenyhodema pise hlasku cant launch nhl 10 demo??? V cem je problem. Diky moc za kazdou odpved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik1468623047 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 stahl sem si demo ve formatu mdf mam to vypalit v imgburnu nebo pres nero jako datove cd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Cau mam takovej problem stahl sem si demo a neni tam slozka Concent a v ni ta s tema nulama, potrebuju vedet jak ta slozka s tema nulama vypada (ve videu rikas ze tech nul je 12 ale to tezko ikdyz to jde spatne videt :)) poradi nekdo prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.