Wartryton Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 ktera z techto her je nejlepsi? :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 je podle mě blbost srovnávat 2 fps z druhý světový s metal gearem když je to uplně jinej žánr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 MoH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 1. MGS 2. BIA 3. MOH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 To je zas topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 MoH po netu, MGS a BIA offline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 To je zas topic. dr* hu** :( .....furt neco se ti nelibi :( .....kdyz se ti to nelibi tak si ten TOPIC necti :( ....uz me posledni dobou pekne ser*** :( .....chtel jsem jenom radu protoze nevim jakou hru si koupit :( ....tak teda dr* hu** ty p*** :( .....sory za ty nadavky :cry: ale uz jsem mu to opravdu musel rict..... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 MoH po netu, MGS a BIA offline jj moc dik za radu :) ja hraju hry po netu....takze asi bude ten MoH nejlepsi.. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 BiA na pí*u MoH-Nej hra :) MGS-Pruměr :D MoH 4ever :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 jj MOH po netu je boba :-) MGA me teda nebavil :-( A BiA jsem vypnul po peti minutach :-) Takze MOH rulezzz...Je to neskutecne dobra hra.Zatim ji mam nejdyl na karte...Kampan je super i multiplayer.Tato hra stoji za koupi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 nejlepsi je medal, hned potom brothers... a vubec me nebavvi MGS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 takze si teda mam koupit MoH?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Urcite MOH...Pokud te bavi hry po netu tak MOH je jasna volba ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Urcite MOH...Pokud te bavi hry po netu tak MOH je jasna volba ;-) jj bavijou me strasne hry po netu...sice jsem hral zatim jenom jednu a to NHL 07 ale je to jiny nez hrat proti pocitaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 určitě u mě vyhrál MoH, protože když hrajeme s kámoše multák tak je to paráda... perfektní hratelnost prostě bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 jj kup si MoH... sry ale trochu odbocim Dragunove dame dneska multak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 jj kup si MoH... sry ale trochu odbocim Dragunove dame dneska multak? Nema to cenu kdyz se to neda zaheslovat...To zalozime budeme tam mi dva a za nekolik desitek vterin se tam nas**e nekolik jinych lidi...Kdyby to slo zaheslovat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.