modry.neon Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Vsiml jsem si ze hodne z vas nakupuje pres ebay. jsem si tam koupil kartu a premyslim jaky zpusob platby zvolit.zvazuju paypal ale nejak mi jde zaplatit jedna polozka a pak nic.nevite jak na to nebo jak platite vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 ebay + paypal.... nejlepsi kombinace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 a nevis co to furt chce nejaky "Expanded Use Number" ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 tak to netusim, vzhledem k tomu ze ucet na PAYPAL delala moje mlada kdysi davno tak netusim ja sem si pak jen na ebay sparoval ebay s paypal uctem... ale tady je dobrej clanek jak nakupovat a registrovat se na ebay s paypalem... http://www.zive.cz/h/Specialy/AR.asp?ARI=110835 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 musíš se podívat do měsíčního výpisu nebo výpisu na internetu. aspoň já jsem to měl označený jako xxxxPAYPAL--*EXPUSE, kde xxxx bylo nějaký číslo, který musíš opsat do paypalu a budeš verified Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 musíš se podívat do měsíčního výpisu nebo výpisu na internetu. aspoň já jsem to měl označený jako xxxxPAYPAL--*EXPUSE, kde xxxx bylo nějaký číslo, který musíš opsat do paypalu a budeš verified a nevis kdy by mi to melo prijit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 mě se to ukázalo až po nějakých 3-4 dnech. nevím co máš za banku, ale ještě jsem musel zvolit výpis i z poznámkama, jinak by se to nezobrazilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
modry.neon
Vsiml jsem si ze hodne z vas nakupuje pres ebay. jsem si tam koupil kartu a premyslim jaky zpusob platby zvolit.zvazuju paypal ale nejak mi jde zaplatit jedna polozka a pak nic.nevite jak na to nebo jak platite vy?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts