Steel Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 zdravím pokazde kdyz zapnu xbox tak se musim porad prihlasovat na profil , kdyz ho vypnu a zapnu tak se musim znovu prihlasovat znovu nejde nejak nastavit abych byl prihlasenej trvale ?:-) v nastaveni jsem to nenasel prosim poradte dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 vidíš ten link v mém profilu :) zkus se optat tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 je to normalni v settings,kdyz nenajdes napis a ja napisu presne jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 já fakt nevim nemohli by jste mi prosím napsat presneji kde to je? prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Steel
zdravím pokazde kdyz zapnu xbox tak se musim porad prihlasovat na profil , kdyz ho vypnu a zapnu tak se musim znovu prihlasovat znovu nejde nejak nastavit abych byl prihlasenej trvale ?:-) v nastaveni jsem to nenasel prosim poradte dekuji moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.