Senpu Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 CS:S console-forum.net server Counter Strike Source serverů je na České a Slovenské scéně dnes už docela dost.Ale Non Steam Console-forum.net je novinka.Bude se jednat o normální Public server se vším všudy.Připravuju tento projekt a doufám že se chytne.Rád bych projekt spustil kolem Ledna a tak hledám někoho kdo se v adminském průmyslu dobře vyzná. Pokud by jste chtěli přispět - tak buď to registrací na tuto klikačku ZDE návod jak se zaregistrovat najdete ZDE (do toho Alert pay email napište svůj ;) ) a jak klikat najdete ZDE Můžete podpořit také na ůčet 000000 - 2043378053 / 0800 Hledají se Admini - Pokud se chcete stát adminem a máte zkušenosti (jinak se nehlašte ) tak je tu jedna možnost která přijde zdarma a to je ta kdo od Nového roku na klikačce v podpoře nakliká nejvíc do 15.1 tak se stane adminem. Další možnosti: zasláním 250 Kč ,- na účet 000000 - 2043378053 / 0800 na Paypal - Senpu7@gmail.com Alertpay - sefl8@seznam.cz ADMINI: Sennpu - Steam : Sennpu Myschoo - Steam : H s K Pište si o mapy které chcete přidat! Mapy ke stažení zde : http://console-forum.clanhost.cz/cstrike/maps/ Za Cheaty a ruzne takove programky pernament ban!!!! Ip: 89.185.242.231:27050 Tak budu prodavat server tak nabizejte mate ho jetse na 2 mesice a neco stal me 840,- doufam ze me nechate jeste malim adminem aspon :D Duvod:mam v prdeli PC _______ Ale hlavně potřebuji vědět jestlik máte zájem jinak to nemá cenu že.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Já určitě zájem mám i mý kámoši a určitě bych taky byl rád adminem zatim hrajem jen na zapařit.cz EDIT: myslim že by problém nebyl a jsem PRO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 asik bych udelal hosting na Zaparit co vy na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Předražené i když kvalitní ! Jo je to hodně drahý;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 :) Škoda že už nemám čas... dříve jsem měl svů server, ale nenapadlo mě ho udělat pro console-forum.. asi by měl větší uspěch..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Shifter: Jakej máš nick?? :) Jinak je to dobrej nápad, ale u kompu jsem jenom na C-F a nemam teda cas klikat. bracha hraje CSko a navic ma s adminovanim zkusenosti. Jeho nick a seam neumim napsat, pac tam ma desny klikyhaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Takže bych se hlásil na admina, zkušenosti mám, už klikám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 ja bych do toho taky sel ..... sennpu my se domluvime na ICQ j? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 ^^ kámo,ve 12 chceš dělat admina.? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Bez zkusenosti i kdyby ste zaplatily se adminem stat nemuzete.....nechci aby server mel spatnou povest kvuli adminum apod.. Edit:stale hledam gamehosting....jestlik najdete neco dobreho a levnejsiho nez zaparit..tak PM nebo tu Edit:29.12 du objednat server!!tak davejte gamehosting..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Takže jsem přidal anketu........ Server rozjedu na gamehostingu zaparit.cz Bude 12 slotu (kdyby byl server precpanej a tak tak budou k prodeji VIP sloty ) tickrate asik 100 ....server zatim objednam na 3 mesice....uvidim zajem...cena bude 1050 Kc...+ 10% sleva.....(slevu sem do toho nepocital) hlasujte v ankete ta rozhodne! Jinak rikejte si o mapy....dekuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 +de_nuke de_tuscan de_contra de_train Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Sry,jen se chci zeptat,mám CS non steam stažený z netu,ale nějak mi nejde hrát přes net..Patch na to mám všechno,kámoš kterej to umíi normálně zapojit všechno,tak tomu to taky nešlo,jinak s BOTama to jde normálně,ale to už mě nebaví.,Nevíte někdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 uvidime vysledky ankety a kdyztak se muzeme domluvit od kazdeho nejakou mapu :) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 rad bych se zapojil do nejake spoluprace ze serverem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Sry,jen se chci zeptat,mám CS non steam stažený z netu,ale nějak mi nejde hrát přes net..Patch na to mám všechno,kámoš kterej to umíi normálně zapojit všechno,tak tomu to taky nešlo,jinak s BOTama to jde normálně,ale to už mě nebaví.,Nevíte někdo co s tim? prvni nainstaluj Cs:S pak patch 16 pak patch 17 pak patch 18 pokud mas vypni firewall najdi NS server a par.....jestlik to nepujde kup STEAM zas tak drahej neni.. Edit: jeste nevidim ani jeden thanks jak to:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Jak tu již řekl bárcha sysasysa, tak já bych chtěl být adminem. Zkušenosti mám byl jsem asi na 3serverech adminem(které jeli dobře) jeden byl americkej a pk na 2 českých. Jak jsem řekl: jestli bych mohl být adminem tak bych to bral, ale nechce se mi klikat a posílat prachy už vůbec ne tím pádem to padá.Jestli ten server fakt pojede, tk bych se mohl hlásit jen jako kicker/baner (že bych měl jen tyto práva. Třeba kdyby tam byl cheater, tak bych udělal video dal mu ban a všichni by byli spokojení :D Souhlasím se sedet(em) po hlasováni by jsme si mohli třeba každý přidat jednu mapu. já už mám vybranou fakt good mapu, ale doufám že se pak bude dělat třeba hlasování na přidání nějakých map př. DE_WESTWOOD 07 DE_PIRATEBAY apod. DE_WESTWOOD 07 je fakt suppa good mapa :D Jo a mimochodem jsem se scháněl po možných jiných hosting(ách) a asi jsem jedno našel zeptal jsem se a jen čekám na ansver(odpověd) pro: 75% proti 25%. Je to levnější než zapařit a bez lagů. Kdyby jste mi něco chtěli tak mi napište na STEAM: Taziik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Mno mapy sou dobrý třeba napš aim_shotty, aim_map, aim_agtexture atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 JJ tky a napadlo mě, že console forum mohl mit vlastni klan (server bude lidi co hraje CS tky dost) a popr bychom pk mohli hrat i ligu Ale to je jen navrh. Mohlo by to byt ale good. Kdyby jste mi něco chtěli tak mi napište na STEAM: Taziik nebo ICQ:333631943 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Heh ten napad s klanem je dobrej .... ale polovina lidi uz klan ma (vcetne me) a nwm..nwm..nic mene hosting sem uz objednal:D...meli ste napsat driv...ale vyjde me to nakonec na 840kc 20% sleva...+ budu v tom jejich klientu takze bude server asik plnej.....jinak na FTP nahraju mapy jake si reknete...bude tam i hudba takzese nudit nebudete...ja bych dal Public|Fun at server nestoji na stereotypu..:D..hudbu bych daval treba taky na pozadovani a tak.... ;) Edit : jestlik bude server opravdu tak plnej..tak nejaktivnejsim lidem s forka kteri na serveru budou hrat dam VIP...tzn. Nebudete demente cekat... uvidim... Public|Small maps|FUN teda... .mozna se rozjede dalsi kterej bude pro nas CW/TG ale to neni jiste ... xD Alias:rozmysli si to klikani dene je tam 5-6 kliku a jeden trva 30 sekund...kdyby si mel nejvic kliku (aktualizuji se dene)tak si Full admin ..zatim klika jen rajce mas velkou sanci...je to od noveho roku do 15.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 NO ale kdyby byl ten klan tak by jsi to snad leavnul ten tvuj ne??? :D BTW hrajete ligu? WOW tip padem to vypada good jestli mam napsat good mapy v CSku tak rekni a ja sem nejaky napisu+muzu najit i odkazy kde se daj stahnout nebo je upnu (pam sem uz hral hodne jelikoz CSS hraju od roku 2005/06 ted nwm dostal jsem to k narozkam 1.cervence :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 sennpu ja chci byt admin :) css uz hraju pekne dlouho (i se sennpíčkem :lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 NO ale kdyby byl ten klan tak by jsi to snad leavnul ten tvuj ne??? :D BTW hrajete ligu?WOW tip padem to vypada good jestli mam napsat good mapy v CSku tak rekni a ja sem nejaky napisu+muzu najit i odkazy kde se daj stahnout nebo je upnu (pam sem uz hral hodne jelikoz CSS hraju od roku 2005/06 ted nwm dostal jsem to k narozkam 1.cervence :D ligu hrajem...eg-sports :D piste jen jake chcete mam strasne hodne map..kdyz tak neni problem sehnat sennpu ja chci byt admin :) css uz hraju pekne dlouho (i se sennpíčkem :lol:) xD...tak klikej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 ok tak plz ty mapy: DE_WESTWOOD 07, AIM_AG_TEXTURE2, AIM_SHOTTY, AIM_AG_TEXTURECITY_ADVANCED, přidám pak další až si vzpomenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Zjisti mi jestli kliká alias, protože nebudeme klikat oba dva. to by bylo nefér když máme jenom jeden steam acc. By sme měli nejvíc hlasů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.