Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém s celým PC(proste se to posLalo)

Luk3z^

Otázka

Dobrý večer,

když jsem dnes odpoledne přišel k PC, jako vždy jsem ho zapnul...(:D)...no a najednou že to chce po mně aktovaci..tak jsem jí teda spustil... dojelo to asi na 10 procent a vypsalo chybu. Zkusil jsem znovu zadat Premium klíč, ale napsalo to, že není platný.(mám original Visty) Tak jsem se to snazil přeinstalovat. Data z disku to zkopírovalo, ale při rozbalování mi to napsalo chybu. Tak jsem si řek že si tam hodim XP. No ale to mi pri kopírování vyhodilo asi 20 chyb, že určité knihovny nelze nainstalovat. Tak jsem oprášil tátův notebook a instalace z toho samého CD proběhla bez problému. A tak se ptám" WHAT THE FUCK? Díky za odpovědi... v pondělí posílám PC do opravy, ale kdyby Vás, přátelé, něco napadlo, budu rád :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Taky by to mohlo být vadným diskem, který neni uplně v haji, ale třeba 50% povrchu je poskozeneho takze tam treba i jde zapsat data, ale ne pak precist... ale zkusil bych disk naformatovat, resetovat bios v kompu treba vypojit aporadne zapojit par konektoru a zkusit to znovu.. pak bych zkusil jinej disk...

Odkaz ke komentáři

• 0

jak disk strcen do mechaniky.?? muze bejt treba poskozenej uvnitr to nevis...nemusi spravne cist...mluvime o HDD ne o CD s vistou..na to se podivej taky jestli neni poskrabany nebo tak...skus resetovat ten CMOS..podivat se jak sou zapojeny kabely na mechanice a na desce..jestli sou vubec zapojeny spravne atak...zkouset a zkouset..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu