Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Stačí tenhle HDMI kabel na Xbox 360?

Otázka

Odesláno

Hledal sem a nenašel. Zakládám tento zbytečný topic jenom abych se zeptat jestli tenhle HDMI kabel stačí, abych ze svého xka a a tv vymáčkl to nej. rozlišení atd. Popřípadně mi doporučte nějaký takoví do 300kč.Prosím děkuji za každou užitečnou odpověď. THX

http://sat-dvb-t.nej-ceny.cz/81628/kabel-hdmi-hdmi-v-1-3-19pin-1-5m-zlaceny.html

Edit: hlavně pls mi nedávejte kartu atd. za spam atd. prostě se chci jenom zeptat no a až dostanu odpověď tak pls LOCK.

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Dante myslim ze jako moderator by si mel mit dobre informace a nesirit porad dokola dal tyhle nesmysly. Kastan ma samozrejme uplnou pravdu. Diskuse je napriklad tady http://console-forum.net/showthread.php?t=39421 A opravdu se nesaz argumentovat, stacilo by mit nejake ty zakladni fyzikalni znalosti.
takže za prvé ...zbytečné topicy nezakládej...ptej se u mě v topicu pro příště ....link mám v podpisu...

nepoznáš rozdíl? :)kastane to myslíš vážně? :) měl jsi někdy opravdové zlaté hdmi za litr? :) rozdíl tam je :) já ti doporučuju připlatit :) ale tak je to na tobě :)

dobre dante sory a ted vas teda nechapu teda chapu ale nevim co je pravda tak to udelam tahle proste u arcade verze je ten blbej zakladni kabel tak se chci zeptat jestli kdy si koupim jiz zminovany kabel tak jestli poznam aspon nejaky rozdil??

• 0
Odesláno

oproti av kabelu ano tak to je logický, že bude lepší....ale oboda :) je v tom dost velký rozdíl ani ne tak v tom jaká je kvalita tu budeš mít stejnou ale v tom jak dlouho ti to vydrží a nehledě na to, že ty nekvalitní hdmi můžou dělat různé neplechy, a warpe :) já to mám narozdíl od tebe podložené :)

kvalita toho obrazu bude stejná to je pravda, kvalita toho kabelu už nikoliv a warpe.... když to přizná i jeden z těch co zastupuju firmu a ty levné kabely tu na trh dodávaj :D tak v tom asi něco bude :)

pokud jste to pochopili, tak že se bavím o kvalitě obrazu, tak jste pochopili špatně...je jasné, že obraz bude stejný...oboda platí co jsem řekl...jestli nechceš mít v brzké době problémy připlať si...nehledě na to, že se stačí podívat do různých topiců jak s nima měli lidi problém, takže warpe nešiř bludy ty, že je rozdíl nulovej...i OMAR kterej tu prodával tenhle levnej model k tomu říkal mimo topic na chatu své :)

dneska každej idiot ví, že když si koupíš ten obyč scart za 50,- a nějaký lepší za 200-300,- tak se ti nebude stávat že ti obraz bude chytat barvu atp :) je to materiálová záležitost...a jestli to warpíku nevíš tak tě lituju a to se nesnaž ty říkat, že to není pravda :) protože to ví dneska snad každej .)

• 0
Odesláno

Jistěže je rozdíl mezi "no name" HDMI kabelem za 300kč a třeba Monster za 2 000kč. http://www.audioplaneta.cz/d/monster-cable-hdmi-400/ . Proč by lidi kupovali ty dražší kdyby tam nebyl rozdíl ? ;). U levnýho kabelu ti to nemusí vůbec korektně fungovat.. Různý pruhy, vynechávání, špatný zobrazování barev apod. U HDMI kabelu bych já osobně do žádnýho levnýho nešel a aspoň 1 000kč bych do toho investoval, ale dělej jak myslíš.

• 0
Odesláno
musím s gameEsem souhlasit ... opravdu je rozdíl mezi kabele za 200kč a za 1000kč

ale je to na vás sterej si koupíte ... ;)

Jistěže je rozdíl mezi "no name" HDMI kabelem za 300kč a třeba Monster za 2 000kč. http://www.audioplaneta.cz/d/monster-cable-hdmi-400/ . Proč by lidi kupovali ty dražší kdyby tam nebyl rozdíl ? ;). U levnýho kabelu ti to nemusí vůbec korektně fungovat.. Různý pruhy, vynechávání, špatný zobrazování barev apod. U HDMI kabelu bych já osobně do žádnýho levnýho nešel a aspoň 1 000kč bych do toho investoval, ale dělej jak myslíš.
oproti av kabelu ano tak to je logický, že bude lepší....ale oboda :) je v tom dost velký rozdíl ani ne tak v tom jaká je kvalita tu budeš mít stejnou ale v tom jak dlouho ti to vydrží a nehledě na to, že ty nekvalitní hdmi můžou dělat různé neplechy, a warpe :) já to mám narozdíl od tebe podložené :)

kvalita toho obrazu bude stejná to je pravda, kvalita toho kabelu už nikoliv a warpe.... když to přizná i jeden z těch co zastupuju firmu a ty levné kabely tu na trh dodávaj :D tak v tom asi něco bude :)

pokud jste to pochopili, tak že se bavím o kvalitě obrazu, tak jste pochopili špatně...je jasné, že obraz bude stejný...oboda platí co jsem řekl...jestli nechceš mít v brzké době problémy připlať si...nehledě na to, že se stačí podívat do různých topiců jak s nima měli lidi problém, takže warpe nešiř bludy ty, že je rozdíl nulovej...i OMAR kterej tu prodával tenhle levnej model k tomu říkal mimo topic na chatu své :)

dneska každej idiot ví, že když si koupíš ten obyč scart za 50,- a nějaký lepší za 200-300,- tak se ti nebude stávat že ti obraz bude chytat barvu atp :) je to materiálová záležitost...a jestli to warpíku nevíš tak tě lituju a to se nesnaž ty říkat, že to není pravda :) protože to ví dneska snad každej .)

tak tohle sem presne chtel vedet dante mi to krasne shrnul vsem THX

• 0
Odesláno

Pokud take mohu pridat moudro....

Tak je v tom opravdu rozdil :D A pri kvalitni AV aparature obvykle celkem bezproblemu postrehnutelny.

Kvalitni HDMI kabel obvykle znamene vice veci:

- kvalitni material pro vlastni vodice

- kvalitni stineni kabelu

- teplotni a rozmerova stabilita

- mechanicka odolnost

Je treba si uvedomit ze HDMI je definovano od 480i az po 1600p.

http://cs.wikipedia.org/wiki/HDMI

http://en.wikipedia.org/wiki/High-Definition_Multimedia_Interface

Pro 480icko ti bohate staci ten nejhorsi, nejlevnejsi kabel ktery koupis, ale uz treba pro 720p je to znat. (Napriklad HDMI 1.3+ ma definovano:

Max video 8.16 Gb/s , Max audio 36.8 Mb/s . To je tak obrovske mnozstvi dat, ze se to jen stezi predstavuje.)

Typicke chyby nekvalitniho kabelu jsou:

- vypadavani pixelu / radek / nebo dokonce celych frame

- muze nastavat spatna synchronizace, a obraz (obrazy) mohou mit spatne poskladane barvy

- muze se tam primichavat ruceni a jeste zesilovat tyto efekty

Tedy -> Kvalitni HDMI kabel se opravdu vzplati. Vubec se neboj dat za 1m kabelu 500,- Uvidis ze se ti to vyplati :) (pokud tedy nehrajes na 17" LCD )

• 0
Odesláno
děkuji ostatním za vyčerpávající sdělení a tady warpe vidíš proč já jsem byl mod a stále se angažuju a ty nejsi....protože říkáš, že jsem vůl ale udělal jsi ho ze sebe, přeju ti hezký den a příště si zjišťuj než někoho začneš urážet jsem na to háklivej ...

ja taky nechapu proc se to tady porad resi:cheesygrin:kdyby ty kabely byly stejny tak by asi nestaly jeden 200 a jeden 1000:cheesygrin: takze tam asi nakej rozdil bude:bash:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu