ales367 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Mám problém při pripojení netu přes wifi hodímě to error5203 a dál se nemůžu připojit pls poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 http://www.wiierror.com/wii-error-52030.php pokud neumíš anglicky použij translate.google.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ales367 Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 http://www.wiierror.com/wii-error-52030.php pokud neumíš anglicky použij translate.google.cz nějak tomu nechápu kde to mám nastavit atd mě to ukážě chybu jak se testuje připojení tak nakonci vyskočí tabulka že to mám nastavit ručně ale nevim kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 připojujes se na router nějaký s wifi ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cwapa Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 mam ten samy problem 52030, 52131 apodobne router mam nastavenej dobre, vyzkousel jsem vsechny kanaly, UMT, heslovani, neheslovani vsechno me s wifi komunikuje(a ze toho tu mam na zkouseni) jen wii ne bez toho neupdatuju wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Try changing your channel on the router to 11 or 1. Zkoušeli jste dát ip do routeru nebo wii manuálně ? a nebo jeste nejnovejsi firmware na routeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ales367 Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 routr nemám mám APčko a mohl bys mě prosimtě popsat kroky jak to nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Dostanes se do administace ap/routeru a tam nastavíš manuálně ip wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ales367 Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 jenže problem je v tom ´že poskytovatel si nastavil svoje vlastní heslo a já se do AP nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ales367 Odesláno Prosinec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 tak jak teda poradíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubago Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Pokud to AP neumi zaroven i routovat a navic pokud to ma poskytovatel zaheslovane. Tak zbyva jedine se se individualne domluvit s nim, popsat mu co potrebujes atp. Jine reseni neni, heslo nijak nezjistis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ales367
Mám problém při pripojení netu přes wifi hodímě to error5203 a dál se nemůžu připojit pls poraďte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.