cechomor Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Čus, Plase neví někdo kde se dá ve hře B-boy na psp změnit jméno ?? pokud to teda jde :D od začátku jsem měl automaticky jméno Custom už sem zkuošel dělat kariéru od znova jestli jsem něco nepřehlídl ale nic tam nebylo :( díky moc. :bash::psp::D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bigdzony Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Jmeno zmenit nejde. vzdy se budes jmenovat CUSTOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cechomor Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 To je škoda mohli to udělat na zvolení své přezdíky atd. :( :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cechomor
Čus,
Plase neví někdo kde se dá ve hře B-boy na psp změnit jméno ?? pokud to teda jde :D od začátku jsem měl automaticky jméno Custom už sem zkuošel dělat kariéru od znova jestli jsem něco nepřehlídl ale nic tam nebylo :( díky moc. :bash::psp::D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts