handik Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Vím kolikrát to tu bylo řešeno, ale u žádného postu to nebylo dokončeno.. prý acc založ kdesi v menu hry, ale to nejde. Není to tím, že nemám dohraný singleplayer? Teď bych chtěl tedy vysvětlit: Jak si založím ACC pro hraní killzone online, když v menu nic nemám, na killzone com v menu hry to prý nemá být a když dám combat online, tak je tam jen login, žádný reg. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Mas vsechny patche?:dozey: stahnutou patou epizodu?:dozey: ... nejdriv napises nick,heslo a nejak pod tim je login a pod tim tusim register.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
handik Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Mas vsechny patche?:dozey: stahnutou patou epizodu?:dozey: ... nejdriv napises nick,heslo a nejak pod tim je login a pod tim tusim register.... Jistěže vše stáhle, ale žádne register pod tím není, ať se dívam jak kkt nebo nedívám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Presne tak musis si stahnout ten patch tusim ma neco kolem 6 mb primo ve hre najedes na downloads. A registraci na online hrani provedes na store.playstation.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
handik Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Presne tak musis si stahnout ten patch tusim ma neco kolem 6 mb primo ve hre najedes na downloads.A registraci na online hrani provedes na store.playstation.com Jasně jsem řekl, že mám vše stáhlé a když dám downloads, tak už to tam nic neukazuje. EDIT: A taky jsem reglej na ps storu ... vůbec nechápu toto .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
handik Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Mno, takže jsem zjistil že mám umd EU verzi a ten kodik, který mám mít u psp kvůli registru u tehle verze nemám. Tudíž jsem zavolal na linku Informační, kde mi to měli dát do 30s, ale nikdo tam nebyl. Až v pondělí. Takže jsem teĎ v totální prdeli, ptže se mi nece čekat. Každopádne díky za odpověď všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 na jakou informačni linku taky bych ten kodik potřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Registruj se přes pspčko potom ti odešlou na mail udaje kde to potvrdíš a pak se řiď podle instrukci v mailu;) EDIT:Mluvim o registraci acc na killzone.com aby si mohl hrát online radim ti o správný věci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
handik Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Provazku, regl jsem se jak pres psp, tak pres pc na killzone com.... Dokonce tam mám i abych si udelal acc na network play, ale furt to po me chce country a at uz tam dam jakoukoliv, stejne to nefakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Pokud nekomu nepujde registrace mohu pujcit acc na online hrani :) Ovsem zadarmo to nebude :D Vlastnim dva ucty oba sou vypracovany na plny pocet hvezdicek ! Cena acc si predstavuju tak kolem 4 000 Credits tady na foru. PSP uz nemam tak vam ten ucet klidne dam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 prosim popište nekdo krok po kroku jak ste se registrovali na killzone infrastructure nejak mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 nemáte někdo nepoužívaný účet ??? Mam eu verzi kde mi nejde vytvořit account... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 US učtem to nevyřešíš, protože EU verze hry s nim nebude spolupracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 aha tak to je škoda takže sem bez multiplayeru...Každopádně díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 online můžeš hrát taky, ale musíš se zaregistrovat přes internet na https://www.yourgamingname.com/login/login.do?locale=en_EU. Já tam účet mám, ale asi si nepamatuju heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesi88 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Kde seberu to 14ti místný číslo co tam po mě chtěj na tý registraci ? https://www.yourgamingname.com/login...o?locale=en_EU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 To by mě taky zajímallo?? Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seph Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Co já vím, tak žádné číslo není potřeba. Vše co potřebujete k online hraní včetně linku na .iso US verze najdete tady hned v prvním postu. - Mít v PSP US verzi Killzone: Liberation - Sosnout přes položku v menu Downloads patch - Potom v sekci "Play" přeskočit na "Combat Zone (Online)" - Vyplnit login a heslo (čteverečkem skočíte na klávesnici) - V případě, že ještě zaregistrovaní nejste klikněte na položku "Register" v případě, že registrovaní jste na položku "Login" To je celé ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 ale já mám psp 3000 a origo umd a to číslo je potřeba na tu registraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 ale já mám psp 3000 a origo umd a to číslo je potřeba na tu registraci Ja mam taky origo a co jako a online hraju normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 To by mě taky zajímallo?? Nevíte někdo? Jestli si to číslo neměl u PSP při koupi tak si napiš na podporu Sony a pošli jim tam výrobní číslo svého PSP a oni ti tenhle kod pošlou! Takhle jsem to řešil já když sem se registroval na Killzone když sem hrál přez UMD! Ale když sem si stáhl US verzi tak jsem tohle řešit nemusel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 jj já ale mám psp 3000 takže si bohužel nic nestáhnu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 jj já ale mám psp 3000 takže si bohužel nic nestáhnu :( Ten patch by ¨sis stáhl v tom bych problém neviděl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 patch na tu pátou mapu už mám staženej to jo...a dík za doporučení na ten mail :) A to výrobní číslo psp je to co mám pod displayem ten čárovej kod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 patch na tu pátou mapu už mám staženej to jo...a dík za doporučení na ten mail :)A to výrobní číslo psp je to co mám pod displayem ten čárovej kod ? Ne to by mělo bejt pod baterkou tuším! A jeo vyndej baterku a tam máš SERIAL No. a v rámečku vyražený číslo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.