jimbostorm Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Mám stovky filmů v dvd formátu ale nechce se mi je stahovat znova v avi a pak zase do mpeg4 neni könvertor přímo z *.dvd do *.mpeg4 nebo aspon do .*avi??? Sry jestli tu něco takovýho je ale nenašel sem to.:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 MediaCoder a urcite i XVID4PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wwwwolf Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 ano XviD4PSP konvertuje v pohode stiahni najnovsiu verziu Xvid4PSP v5.036 ja konvertujem svoje DVDecka v XvidE a som spokojny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jimbostorm
Mám stovky filmů v dvd formátu ale nechce se mi je stahovat znova v avi a pak zase do mpeg4 neni könvertor přímo z *.dvd do *.mpeg4 nebo aspon do .*avi??? Sry jestli tu něco takovýho je ale nenašel sem to.:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts