Veslik Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Ahoj, jak rychle stahujete dema atd do PS3? Já stahuju demo který ma 650 MB celý den. Přitom normálně stahuji rychlosti 0.5MB/s. Čím to může být? neumím si představit tahat nějakou plnou hru co má několik giga:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 používáš WiFI nebo kabel.? kabelem je to vždy rychlejší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 taky jestli maš treba router a maš dejme tomu 2 PC tak se to rozdělí takže pak maš tak malou rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veslik Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Jedu přes WiFi, na ní mam i notebook. Ale ten mám vypnutej. Jinak tahám přes tu WiFinu tech 500kB/s na tom netebooku. Skoda ze nevidim prenosovou rychlost kdyz stahuji na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 presne taky isty problem som mal aj ja .. na notebooku pekne taham 500kb/s a cez wifi na PS3 60 kb/s maximalne ... napojil som na PS3 kabel a taha to este rychlejsie jak na notebooku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 kabel neni zas tak drahej takže mužeš vpoho prejit na kabel a je po problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Mam 8 mega od O2 pres kabel, ale staci se kouknout na 1 dil Pratel a demo je stazeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armyk Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Mám taky těch 8mb/s od O2. a vypočítal jsem si že stahuje rychlosti kolem 750kb/s a to jedu přz wifi se signal kolem 65% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Zkoušel sem testovat internet na linuxu a jede to úplně stějně jako na PC, a normálně v PS os to jde taky rychle jako prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 For_est-5 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 mam rychlost internetu 2mb a demo ktere ma 1gb stahnu za slabou hodinku takze jedine kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Veslik
Ahoj, jak rychle stahujete dema atd do PS3? Já stahuju demo který ma 650 MB celý den. Přitom normálně stahuji rychlosti 0.5MB/s. Čím to může být? neumím si představit tahat nějakou plnou hru co má několik giga:wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.