Mike55 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Ahoj. Nemá někdo zkušenosti s tímto shopem?? Objednával už někdo přes tento shop něco?? Díky za každou informaci P.S: Nevěděl jsem kam to mám zařadit, tak to případně přesuňte, kam uznáte za vhodné. Díky za pochopení PLNÁ ADRESA: http://www.gamestop.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 zdar all ma nekdo zkusenosti s playfire.com ? napiste sem co musim udleat jak se jako zaregistrovat atd diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Normálka...zaregistruješ, zvolíš údaje, pak si vybereš hry. Můžeš taky si udělat kartičku s trofejema. Já zatím nevím co s tím budu dělat. Jinak fakt nikdo neobjednával z gamestop?? Pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Normálka...zaregistruješ, zvolíš údaje, pak si vybereš hry. Můžeš taky si udělat kartičku s trofejema. Já zatím nevím co s tím budu dělat. Jinak fakt nikdo neobjednával z gamestop?? Pls udaje jak osvoje nebo udaje z playstation store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Tvoje. A na trofeje pak musíš z PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.