toppi3 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 zdravím mám flasku kingston datatraveler 100 8GB na notebooku funguje normalne vsechno bezi jak ma ale kdyz na ni chci na stolnim pc neco nahrat tak mi to vyhodi tuhle hlášku http://imgup.eu/img5/sasad.JPG díky moc za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 hmm asi maš poškozeního toho morandiho takže ti to nemuže dat do pc takže si ho prostě vymaž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 hmm asi maš poškozeního toho morandiho takže ti to nemuže dat do pc takže si ho prostě vymaž tak by ho do pc prekopirovala asi aj poskozeneho ne? premyslej trosku EDIT : zkus ji naformatovat a pak nahrat co chces na ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 2 toppi3: Nemas to nahodou u toho stolniho PC pripojene pres nejakou USB prodluzku?? Jestli jo, tak to pripoji naprimo do USB a pobezi to. Pres nektere mene kvalitni USB prodluzky nema flashka totiz dostatecne napajeni a pak to hazi takoveto chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cechomor Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Morandi - save me :) je fakt cool :) mě se toto taky dělo tak sem se na to vykašlal a už sem s tím nic nedělal a za 2 týdny sem to dal do pc a ono to šlo :D takže asi něco v pc :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toppi3 Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 zkoušel sem ji formatovat zkousel sem cokoliv je divny ze to dela ale jenom u jednoho pc... nejde na ni hodit zadnej soubor ale prohlizet jdou v pohode nejaky dalsi napady? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toppi3 Odesláno Leden 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 refresh....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toppi3
zdravím mám flasku kingston datatraveler 100 8GB na notebooku funguje normalne vsechno bezi jak ma ale kdyz na ni chci na stolnim pc neco nahrat tak mi to vyhodi tuhle hlášku
http://imgup.eu/img5/sasad.JPG
díky moc za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts