xUltimate Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2008 Ahoj, našel jsem plno videí z Xboxu 360. Ale newim, přez jakej program nebo zkrátka jak je ten dotyčný/á natočil/a. Poraďte mi jak na to díks. Citovat
0 Zavorka Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2008 párkrát to tu už bylo napsané ale zopakujem si to ... bud přes tv kartu v pc (xbox->pc a v pc programem) nebo napojit xbox do dvd rekordéru a nebo nějakou kamerou Citovat
0 xUltimate Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2008 párkrát to tu už bylo napsané ale zopakujem si to ... bud přes tv kartu v pc (xbox->pc a v pc programem) nebo napojit xbox do dvd rekordéru a nebo nějakou kamerou tak v mém případě asi ta kamera :) Citovat
0 NoLimit Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2008 Nechci nic rikat...ale ta kamera te mohla napadnou samotneho ne? Pokud chces maximalni kvalitu, tak doporucuju dvd rekorder s hdmi a 1080i Citovat
0 xUltimate Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2008 Tak kamera mě napadla :) já chtěl spíš něco, abych to točil nako v PC třeba FRAPSEM atd... :) Citovat
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2008 jen bych k tomu prihodil jeste muj dotaz zkousel to nekdo nahrat pres media center asi to zpetnou cestou nejde ze pres nejaky programek?? Citovat
0 NoLimit Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2008 nejsem si jist, ale myslim, ze takhle to nefunguje.... Citovat
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2008 mam za to ze to asi nepujde ale je to skoda kdyz je to v siti spolu ze to nemuze nejaky program snimat Citovat
Otázka
xUltimate
Ahoj,
našel jsem plno videí z Xboxu 360. Ale newim, přez jakej program nebo zkrátka jak je ten dotyčný/á natočil/a. Poraďte mi jak na to díks.
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.