xUltimate Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Ahoj, našel jsem plno videí z Xboxu 360. Ale newim, přez jakej program nebo zkrátka jak je ten dotyčný/á natočil/a. Poraďte mi jak na to díks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 párkrát to tu už bylo napsané ale zopakujem si to ... bud přes tv kartu v pc (xbox->pc a v pc programem) nebo napojit xbox do dvd rekordéru a nebo nějakou kamerou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 párkrát to tu už bylo napsané ale zopakujem si to ... bud přes tv kartu v pc (xbox->pc a v pc programem) nebo napojit xbox do dvd rekordéru a nebo nějakou kamerou tak v mém případě asi ta kamera :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NoLimit Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Nechci nic rikat...ale ta kamera te mohla napadnou samotneho ne? Pokud chces maximalni kvalitu, tak doporucuju dvd rekorder s hdmi a 1080i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Tak kamera mě napadla :) já chtěl spíš něco, abych to točil nako v PC třeba FRAPSEM atd... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 jen bych k tomu prihodil jeste muj dotaz zkousel to nekdo nahrat pres media center asi to zpetnou cestou nejde ze pres nejaky programek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NoLimit Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 nejsem si jist, ale myslim, ze takhle to nefunguje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 mam za to ze to asi nepujde ale je to skoda kdyz je to v siti spolu ze to nemuze nejaky program snimat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xUltimate
Ahoj,
našel jsem plno videí z Xboxu 360. Ale newim, přez jakej program nebo zkrátka jak je ten dotyčný/á natočil/a. Poraďte mi jak na to díks.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.