Silas Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 mám tento kabel a když připojim Xbox k LCD 22" tak je to takový rozmazaný, až "vyblitý" ... nevim co s tim, koupil jsem ho z druhý ruky ... originál Microsoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Je to VGA - analog, jeho kvalita je rozeznatelna od HDMI uz na 19tce monitoru. Nemuzes od toho cekat ostre hrany. Take zalezi na kabelu, jak je dobre odstinen, a vubec jak je vyroben - ale pises, ze je to original. Bud je poskozeny a nebo ta kvalita je takova, jaka u VGA ma byt - proste horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
mám tento kabel a když připojim Xbox k LCD 22" tak je to takový rozmazaný, až "vyblitý" ... nevim co s tim, koupil jsem ho z druhý ruky ... originál Microsoft
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.