tedysek Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 caw hrali jste nekdo tuto hru na psp?jaka je je dobra??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 hru jsem nehral ale podle recenzi a ohlasu tech co to hrali je hra nic moc .-) EDIT:a kdyby si hledal najdes co potrebujes http://console-forum.net/showthread.php?t=25609&highlight=nejhor%9A%ED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 hru jsem nehral ale podle recenzi a ohlasu tech co to hrali je hra nic moc .-) Tak proc sem postujes?!!!! demnece tohle!!! k tematu.. hru sem hral.. a mam ji na UMD stale.. ale po chvilce me omrzela... jinak grafika uspokojujici... a hratelnost nadherna.. pkud se ti libil film.. hra se ti bude taky libit... LOCK! at se to tu nezvrhne ve spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 hru jsem nehral ale podle recenzi a ohlasu tech co to hrali je hra nic moc .-)EDIT:a kdyby si hledal najdes co potrebujes http://console-forum.net/showthread.php?t=25609&highlight=nejhor%9A%ED nic moc??? ja sem tu hru hral a je to jedna z nejhorších her je to uplna blbost.sice film dobrej ale hra hrozná:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Tak proc sem postujes?!!!! demnece tohle!!!k tematu.. hru sem hral.. a mam ji na UMD stale.. ale po chvilce me omrzela... jinak grafika uspokojujici... a hratelnost nadherna.. pkud se ti libil film.. hra se ti bude taky libit... LOCK! at se to tu nezvrhne ve spam pokud se ti libil film? to jeste nevyslo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 vyšel už v roce 2007 . http://www.csfd.cz/film/220919-transformers/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 strašna blbost hral sem to jednou a to mi stačilo hratelnost-hrozná grafika-hrozna opakovani děje a ukolu menší možnosti a maĺy rozsah hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Matador Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 me stacilo tu hru jen videt xD...a mel sem dost...Fakt zbytecnost, nedali si s tim zadnou praci ;) lol, on sem postne, ze ji nehral, ae ze podle recenzi nic moc a prida link. a po chvilce prijde inteligent a serve ho. Staci to rozumne vysvetlit a ne se chovat jak decko, Demence, DEMENCE!!! lol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 na psp to je propadák jak pes, jestli si to chceš zahrát tak leda na PC bo na pc se mě ta hra dost libila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAPO Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 cus videl sem film a tak sem to stah na pc i na psp a na pc je to fakt libovka ale na psp me to vubec nebavilo ale zkus to treba te to chytne. podle me propadak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.