kajman Odesláno Duben 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2006 mate neko tuhle hru? jake je? a hlavne jede pod fw 1.5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Duben 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2006 pokud vím tak na psp ještě nevyšla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Duben 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2006 už jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukeUp Odesláno Duben 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2006 mate neko tuhle hru? jake je? a hlavne jede pod fw 1.5? nemám jí, ale řek bych že pod dvojku to asi nepude, tipuju 2.6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MArval Odesláno Duben 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2006 jj de na fw 1.5!!!je jako homebrew aplikace....se poradne podiwej na forum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wakusol Odesláno Duben 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2006 jj, mam jí staženou, je to dobrá hra, asi jaky každý 2D wormsové, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kajman Odesláno Duben 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2006 me jde jen o to ze sem si stahl ISO z torrentu a nejde spustit ani pod fastloadem ani pod umd emu, tak jestli mam spatny iso nebo to nejede pod 1.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Duben 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2006 me jde jen o to ze sem si stahl ISO z torrentu a nejde spustit ani pod fastloadem ani pod umd emu, tak jestli mam spatny iso nebo to nejede pod 1.5 jede to v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kajman Odesláno Duben 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2006 i pod fast loaderem a UMD emu? nebo potrebuju MPHGL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Duben 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2006 i pod fast loaderem a UMD emu? nebo potrebuju MPHGL ...je tak tezky pouzit tlacitko HLEDAT... :roll: ...MArval ti jasne napsal, ze na 1,5 funguje jako hombrew(tj bez loaderu) a at se porozhlidnes po foru...misto toho se tady dokola ptas... ...pritom si to uz moh nekolik hodin hrat.... ...LENOST jednou vyhubi lidstvo :evil: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=2486 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kajman Odesláno Duben 4, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2006 Kamo ten topic o hombrew znam jen sem se ptal jestli se da rozjet ISO protoze jestli jo tak by se dalo zkomprimovat v DAXZISO loaderu coz u hombrew nejde, mimochodem HLEDAT pouzivam vdycky kdyz neco potrebuju nejsem idiot. tak mi tu nenakecavej ze sem linej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Duben 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2006 Kamo ten topic o hombrew znam jen sem se ptal jestli se da rozjet ISO protoze jestli jo tak by se dalo zkomprimovat v DAXZISO loaderu coz u hombrew nejde, mimochodem HLEDAT pouzivam vdycky kdyz neco potrebuju nejsem ****. tak mi tu nenakecavej ze sem linej. no asi si línej protože jinak by si se neptal ani na tohle :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Květen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2006 No tak jsem z wormsu celkem zklamany to byla hra u niz jsem si myslel ze je to klasika ale podelali to priste se uz budu divat na videa nez neco koupim :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Květen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2006 No tak jsem z wormsu celkem zklamany to byla hra u niz jsem si myslel ze je to klasika ale podelali to priste se uz budu divat na videa nez neco koupim :cry: nejlepší worms jsou na n-gage.ty hrajeme pořád ve škole a furt nás to baví :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Květen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2006 no já bych řekl že nejlepší je to na kompa. no nevím . ale na psp je to bomba :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petersweter Odesláno Květen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2006 ja mam n-gage a worms world party je mega supkkka_dva engehdze a multak jak vino, na jednom samo. taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FankyZ Odesláno Květen 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2006 me ve Worms: OP chybí bejsbolka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Květen 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2006 a dalsich 20 zbrani :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adamos Odesláno Květen 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2006 jj baseballka a super sheep a taky padaak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FankyZ Odesláno Květen 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2006 ale jinak supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Květen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2006 ale jinak supr mě teda nebaví ani trochu.lano se ovládá pěkně na ho_no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crackhorse Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Wormy 4ever ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 mam worms op.wa.2 a bavi me docela dost;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kajman
mate neko tuhle hru? jake je? a hlavne jede pod fw 1.5?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts