Patres Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Poradte stáhl sem si windows 95 na psp ale nevím jak to udělat aby to fachalo nevíte někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Jestli mas to co mam ja (s dvěma slozkama VM a PSP) tak ti poradim..... Slozku VM das na ROOT (na kartu hned vedle ISO PSP MP ROOT) Slozku psp otevřeš a v ni najdes dva soubory BOCH a BOCH% ty das do game150 jestli mas fw 1.5 tak to dej do game. pak wind. spustíš pres soubor BOCH.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 kde ste to stiahli aj ja scem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patres Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 já žadnou složku game150 nemám mám ji někde vytvořit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 já žadnou složku game150 nemám mám ji někde vytvořit???Jakej máš FW?jinak tady jsme to řešili http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7848&postdays=0&postorder=asc&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patres Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 mám 3.10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Tak na 3.10 to asi nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 mám 3.10 ty uz mas 3.10?? co je tam noveho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 mám 3.10 ty uz mas 3.10?? co je tam noveho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patres Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 já nwm zatím sem žádná výhody nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 sry za to ze jsem to napsal dvakrat...dal jsem normalne odeslat a najednou to je tam dvakrat hm....zajimave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.