gazpacho Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Zdravim, dostal jsem xbox 360 elite, a kdyz conzoli zapnu tak nadmerne huci. Je to normalni nebo je to dobre reklamovat diky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zizou10 Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Je to bohužel normální. Aspoň u mě..je to jak zapnutý vysavač xD Ale časem si zvykneš;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 No Xbox je sám o sobě hlučný....hlavně mechanika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 je to tak - takze (zvlast u elite konzole s 120GB) silne doporucuji hry predinstalovat na HDD, cimz odpadne roztaceni DVD mechaniky pri hrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gazpacho Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Oukej, děkuju moc :) snad si na ten vysavac zvyknu no :-D ale pri hrani her se to ani snad neda vnimat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 i ja to potvrzuji - xko mi lezi na drevenym stole a ten hluk je vazne solidni,uz sem si na to zvykul ale ze zacatku sem to hrozne vnimal xD ale je to jen malej neduh,rozhodne nic co by me nejak vytacelo nebo mi snad extremne vadilo :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NoLimit Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Tak jestli vam prijde novej Elite extra hlucnej...nevim, co byste rikali na uplne prvotni Core verze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 i ja to potvrzuji - xko mi lezi na drevenym stole a ten hluk je vazne solidni,uz sem si na to zvykul ale ze zacatku sem to hrozne vnimal xD ale je to jen malej neduh,rozhodne nic co by me nejak vytacelo nebo mi snad extremne vadilo :cheesygrin: mě teda Xko neleží ale stojí a taky celkem dost na dřevěnym nábytku hučelo při točení dvd... tak jsem si dal dolů dvě podložky pod Xko a hluk je mnohem nižší... :D pokud tedy hra není na hdd ...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 já měl core a oproti tomu co je to teď byl core dost hlučnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Nevim jak tobě, ale mě to začíná hučet až po době hraní, když se to pořádně zahřeje...(stupňuje se ten hluk), ale podle mého názoru, to neni zas tak nic strašného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Sice jsem neobjevil ameriku ,ale aby se nam mene konzole zahrejvala : - Mejte konzoli na stojaka - Pokud mozno mejte hry nainstalovane na HDD ! Pouze se vam hra nacte. Duvodem je vetsi zahrejvani mechaniky po delsim pouzivani Teploty procesoru GPU kde je asi 1-2 cm mista. TEST : s hrou mechanike po 1 hodinovem hrani - Vetsi teplota z konzole + hluk. s nainstalovanou hrou po 1 hodinovem hrani - Rozdilne teploty (je to znat !) Verdikt: Tim,ze Microsoft ponechal moznost nahravani her na HDD odpadl nejen hluk ,ale i prebytecny ohrev cele konzole.Mechanika je spatne umistena hned v prostorech kde se naleza GPU !!! (Nedidim se,ze jsou problemy s RRod! Protoze pri castem hrani za pritomnosti disku dochazi prehrivani casti konzole) Kdyz hreje mechanika a hned 1 cm prostoru GPU tak je to masark a to si jeste zatopite i doma :) Tim,ze nebudeme mechaniku pouzivat castecne odpada problematima RRoD,nebot by mela byt mechanika studena). Mimochodem kdo nema zaruku : podivejte se na tohle ... http://www.bit-tech.net/hardware/2008/08/29/lian-li-pc-xb01-review-installation-guide/1 A jeste jedno bomba video ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gallic Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Jak mam prenyst tu hru z dvd na HDD.Dobry us to mam mel jsemtam jeste starej dashboard diky aspon mi tet nehuci tolik stul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klicasso Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Zdravím, mám dotaz na hlučnost mechaniky u hraní GoW2. Když jsem si pořídil xboxe dostal jsem k tomu GoW2 hru. Párkrát jsem si ji zahrál na odzkoušení a pohoda. Normalní kluk mechaniky.Pamatuji si že nic strašného to nebylo. Od té doby jsem to nehrál, asi měsíc to byl. Hrál jsem mezi tím pár her, někdy z mechaniky, většinou, ale volím hned instalaci na HDD. Přišel jsem na chuť zase GoW. Dám do mechaniky a neuvěřitelnej hluk...asi tak 3x větší než u jakéhokoli jiné hry. Nevíte čím to může být? Bojím se aby se hlavně něco nestalo s mechanikou,pač ten zvuk opravdu není normální. Hned jsem hru nainstaloval na HDD, takže to hlučí jenom, když se to zapíná, ale i tak mám obavy. Díky za jakoukoli radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Nainstaluj si hru na HDD a hlučet nebude skoro vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cartwright Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Zdravím, mám dotaz na hlučnost mechaniky u hraní GoW2. Když jsem si pořídil xboxe dostal jsem k tomu GoW2 hru. Párkrát jsem si ji zahrál na odzkoušení a pohoda. Normalní kluk mechaniky.Pamatuji si že nic strašného to nebylo. Od té doby jsem to nehrál, asi měsíc to byl. Hrál jsem mezi tím pár her, někdy z mechaniky, většinou, ale volím hned instalaci na HDD. Přišel jsem na chuť zase GoW. Dám do mechaniky a neuvěřitelnej hluk...asi tak 3x větší než u jakéhokoli jiné hry. Nevíte čím to může být? Bojím se aby se hlavně něco nestalo s mechanikou,pač ten zvuk opravdu není normální. Hned jsem hru nainstaloval na HDD, takže to hlučí jenom, když se to zapíná, ale i tak mám obavy. Díky za jakoukoli radu jestli ti to dela jen u gow tak muzes mit treba jen trochu prohnuty nebo jinak zkrouceny dvd, mel sem u jedny hry stejny problem, ty xboxovy media jsou hrozny shity:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klicasso Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 to KREK> jde vidět, že si to skoro nečetl to cartwright> nevím proč, ale nejde mi na tebe Thanks, takže takhle díky EDIT: už to tam máš, no tak nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 jo ja mam taky Core..je pravda ze dokavad se neroztoci ta kulata vec v tom..tak to de:)pak je to jako turbina:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klicasso Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Tak jsem přiložil DVD GoW 2 k jiným DVD a naprosto se to k sobě připláclo, takže určitě není nijak ohnuté. A byla by to i blbost, když to mám celou dobu v obalu nebo v konzoli, abych s tim něco udělal. Takže pořád to pro mě zůstává bohužel záhadou... jestli ti to dela jen u gow tak muzes mit treba jen trochu prohnuty nebo jinak zkrouceny dvd, mel sem u jedny hry stejny problem, ty xboxovy media jsou hrozny shity:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sukyno Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 mám podobný problém, měl jsem serii dvd, která byla hlučná jen formou ,,vysavače"... prostě to hučelo... teď mam novou serku a hry, který na tom jsou se pomalu bojim hrát... těžko ten zvuk popisovat, ale jako by to skřípalo.. zkrátka to neni ten klasický hučící vysavač... když tam dam nějakou hru z původní sérky dvd, tak to nedělá... takže jsem asi koupil shitty DVD, nebo nevim... přitom verbatimky... Nějaký rady, co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klicasso Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Njn verbatimky...ale já mám originálku.... Asi s tím člověk nic neudělá...u mě byla jediná rada a to hrát takovýhle dvd jedině z HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MichalV65 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Ta by ti hučela i kdyby jsi tam měl to nejlepší od Taiyo yuden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ME3 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 nechci zakladat novy tema...tak se zeptam tady...kdyz mam hru nainstalovanou na HDD a uz jsem ji dohral na nejaky profil..a pak hru odinstaluju z HDD a za cas si ji budu chtit zahrat zustanou mi ty save ze hry na profilu nebo se smazou z HDD i s hrou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klicasso Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 savy zůstávají i po smazaní nainstalované hry na HDD nechci zakladat novy tema...tak se zeptam tady...kdyz mam hru nainstalovanou na HDD a uz jsem ji dohral na nejaky profil..a pak hru odinstaluju z HDD a za cas si ji budu chtit zahrat zustanou mi ty save ze hry na profilu nebo se smazou z HDD i s hrou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sukyno Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Ta by ti hučela i kdyby jsi tam měl to nejlepší od Taiyo yuden. nejde o to, že hučí... ale dělá pazvuky. U jiných her to nedělá.. tak co s tim... vyhozený 4kila za divka?? Snad ne... ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gazpacho
Zdravim, dostal jsem xbox 360 elite, a kdyz conzoli zapnu tak nadmerne huci. Je to normalni nebo je to dobre reklamovat diky. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.