pivec Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=41510 nevim co s tim děkuji za odpověd:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boroxman Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Je tam, že neměl drivery... Takže hop hop a stáhni nejnovější ovladače.b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pivec Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 co to jsou drivery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Mam to stejne.Se mi to stavalo dokud jsem nepreinmstaloval xp.Stavalo se mi to jen pri spusteni windows.Jinak se mi to nikdy u valve atd.. nestalo:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 †mefistos† Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 co to jsou drivery? to jsou ovladace...(nejen) ke karte.. takze si zjisti co mas za typ graf karty.. a na jejch strankach si najdi ovladace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pivec Odesláno Prosinec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 furt to nejde mam ATI x 1650 pro 512mb gddr2 128 bit agp kde stahnu ty drivery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 furt to nejde mam ATI x 1650 pro 512mb gddr2 128 bit agp kde stahnu ty drivery? pokud je to VGA od společnosti Sapphire a pokud máš Windows XP tak tady. pokud Windows Vista, tak tady a pokud to neni od Sapphire a ani jedna z možností operačního systému, tak tady si vyber sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pivec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts