Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Poraďte grafickou kartu na GTA IV

AlexXx

Otázka

Zdarec všem.Já hraju origo GTAIV asi 3 den.Grafika clekem ztiha pri low takže v klidu:).Docela i to příde až moc dobře udělané, už to fakt s pc hrama přehaněj.Tak jsme si říkal jakou grafiku na to, aby mi to jelo co nejlépe?Jak jsem se koukal všude celkem hodně dobré jsem vyděl za 10000Kč:roll: hm celkem srandovní si radši koupím PS3.Našel jsem taky která mi přijde poměr cena a výkon nejlepší tahle:NVIDIA 8600 512MB.;)Jak sem četl hra nejde rozjet na max. detaily,texty atd...., že to počítač stejně nezvládne jen tak pro zajímavost jestly jste to zkoušely.Já moc přes pc nejsem.Můžete mi doporučit nějakou grafickou kartu, která by byla dobrá na tuhle hru?Díky všem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zrovna s PC verzí GTA IV jsou takové problémy, že máš štěstí že ti to vůbec nějak jede. Konverze z konzolí je tak domrvená, že kupovat grafiku jen na GTA je tak trochu na nic, spíš bych se zabýval jinýma hrama. V kartách se nevyznám, poměr cena výkon nevím, jen upozorňuju že GTA není hra podle který bych se při výběru řídil, tu by naplno nerozjeli ani v NASA :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak samozřejmě záleží taky na ostatních komponentech v sestavě jako je ram nebo procesor, jen grafika ti k tomu nepomůže..

Stejně jak říká camling, ta pc verze je tak šíleně zkonvertovaná z konzolí že můžeš být rád že to rozjedeš, totiž i majitelé elitních pc mají problémy s nedokreslováním textur apod, teoreticky nvidiovka 8600 by mohla stačit, ale líp gt nebo gs..

Odkaz ke komentáři

• 0

S procesorem atd...To je v pohodě.Pc me(rodiče) stalo hodně prachu, sice ho mam rok, ale mam i doporučene požadavky na GTA IV.Jen grafika mi to kazi.U GTA IV mám problémi s tím sekáním.Tak ja asi pujdu do te grafiky když nevite kterou jinou.

btw: sensei jestly znas nejakou tak napis pls.Dik

Odkaz ke komentáři

• 0

Mam MSI GeForce 8600 GT OC Edition 256mb GDDR4 a seka to a pochybujem ze na 512 mb verzii to pojde lepsie kedze vsetko na low bere pod 256mb.Takze 8600 je na GTA IV absolutne nedostacujuca. Zbytok PC : AMD Athlon 5200 X2, 2 GB RAM (DDR2) .

Bracha ma Palit Radeon 4870 512MB a ide to na medium,high uplne plynule obcas sek kvoli ramkam.

Odkaz ke komentáři

• 0

Já mám Nvidiu (asus) 8800gts 512mb a doporučuju hraju na High a cena je taky přijatelna 8600 tu nekupuj a to ti radim dobře kámoš má a hraje na nejměnší a seká se mu to a to má ostatní komponenty celkem dobry

btw. 9600gt 1 gb si myslim že je poměrně drahá za pul roku bude o půlku

Odkaz ke komentáři

• 0

zbytecny kvuli zabugovanymu GTA kupovat novou grafickou kartu...rikas ze mas rok starej pocitac..takze si myslim ze tam mas leda tak dvoujadro od AMD nebo Intelu..jestli mas ctyrjadro od Intelu tak si v pohode..k tyhle hre je vic potrebnej zatracene rychlej procesor nez dobra graficka karta..hra cukala i s GTX 280..jedine kde to slo jaks taks byla HD4870X2 2GB GDDR5 a to mela pri rozliseni 1280x1024 jen 35FPS...

viz: http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=12188&Itemid=44

Odkaz ke komentáři

• 0

grafika na GTA 4 musí mít bezpodmínečně 1GB paměti jinak to i se sebelepším procesorem a tím ostatním nerozjedeš na najvyšší detaily tedy na very high, pokud si koupíš grafiku s 512MB tak samozřejmě taky neprohloubíš pokud máš dobrej procesor a 4GB paměti tak to rozjedeš v poho na high, ale very high je trošičku jinde to si přiznejme

Odkaz ke komentáři

• 0
grafika na GTA 4 musí mít bezpodmínečně 1GB paměti jinak to i se sebelepším procesorem a tím ostatním nerozjedeš na najvyšší detaily tedy na very high

heh já mám 512mb a hraju na HIGH a to v poho stačí říkam nemá cenu kupovat tak drahou grafarnu když za cca 5 měsícu půjde o půlku dolů

Odkaz ke komentáři

• 0
Zrovna s PC verzí GTA IV jsou takové problémy, že máš štěstí že ti to vůbec nějak jede. Konverze z konzolí je tak domrvená, že kupovat grafiku jen na GTA je tak trochu na nic, spíš bych se zabýval jinýma hrama. V kartách se nevyznám, poměr cena výkon nevím, jen upozorňuju že GTA není hra podle který bych se při výběru řídil, tu by naplno nerozjeli ani v NASA :)

Cože? Kámoš má 8800GTX Sli 2x naplno v pohodě. :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0

Plně souhlasím se shifterem.Určitě bych pro zážitek z hraní GTA IV nekoupil 8600 už bych si připlatil za tu 8800GT (GTS) Pokud máš větší obrazovku více jak 17 palců další důvod proč koupit 8800...A pokud chceš ušetřit určitě neuděláš chybu koupení 9600 ale pozor jen od Gainward v testech bylo tesně u 8800GT.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tady si můžete udělat obrázek jak to s těma grafikama je:

http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=12188&Itemid=44&limit=1&limitstart=3

=> já jako běžný uživatel PC co hledí na cena/výkon bych volil GF 9800GT, kterou lze pořídit již za krásné 3000,- :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu