Checkino Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 cuzz hele do dnešního rána mi šel zvuk v klidu pak sem hral Need for speed a seklo se mi to myslel sem že to bude oki tak sem resetl pc ...z udivem sem ae pak zjistil ze nejde zvuk:( newm co mam delat ...C-Media AC97 ....:cry::cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 reinstal ovladačů od zvukovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Checkino Odesláno Prosinec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 a to mam udelat jak vubec newm kde je mam najit :((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farec Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 najdi si cd od zvukovky a dej reinstal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 pravym na tento počítač-spravovat-Řadiče zvuku-tam najdeš tu zvukovku-ovladač-odinstalovat a pak vyndej cd a nainstaluj znova P.S. dělal sem to po slepu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Checkino Odesláno Prosinec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 to sem zkousel ae kdyz tam dam CD napise to tohle....Our audio chip provides multi-speaker surround and realistic sound effects. Due to the fact that your computer is not equipped with our audio chip, you can not avail yourself of these advenced features. For more information, please contact your computer dealer. C-Medi Electronic Inc. jo tak dal sem tento počitač spravovat a pak sem hledal řadiče zvuku a nic sem nenašel to tam neni :roll: kua proč ja mam tak blbej komp lidi nechci otravovat ae fakt bych potreboval pomoc:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Checkino
cuzz hele do dnešního rána mi šel zvuk v klidu pak sem hral Need for speed a seklo se mi to myslel sem že to bude oki tak sem resetl pc ...z udivem sem ae pak zjistil ze nejde zvuk:( newm co mam delat ...C-Media AC97 ....:cry::cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts