blackgod Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 ahoj, potžebuju poradit - s kámošem chceme hrát proti sobě NHL 07. Já ho mám flashlí, on ne. Jak na to? Prosím přesný návod-jsem nechápavý:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 1) musíte mít oba stejnou verzi (oba evropskou/oba americkou) 2) ten co ho má flashly musi mit takt CPU na default 3) oba musite mit zaplou wifi 4) hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackgod Odesláno Prosinec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 1) musíte mít oba stejnou verzi (oba evropskou/oba americkou)2) ten co ho má flashly musi mit takt CPU na default 3) oba musite mit zaplou wifi 4) hrat a co je to CPU???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrari@portable Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 a co je to CPU???? to je procesor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackgod Odesláno Prosinec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 ten co ho má flashly musi mit takt CPU na default tak ted mi tuhle větu vysvětlete, děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NooBz Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 ten co ho má flashly musi mit takt CPU na default tak ted mi tuhle větu vysvětlete, děkuju zmáčkni SELECT :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 ten co ho má flashly musi mit takt CPU na default tak ted mi tuhle větu vysvětlete, děkuju když zmáčkneš select tak tam musíš mít že v GAME (hrách) bude procesor na default...tak jako u neflashnutého psp... ještě dodám...nastav si v nastaveni internetu v Ad-Hoc stejnej channel u obou PSP :);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Nebo channel u obou automatic. V tom flashnutym psp zmacknes v hlavnim menu psp select, tak mas rychlost cpu a dalsi blbosti. rychlost cpu das na default a pak to zavres a melo by to pak jit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.