2k8 Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Vím jak dat obrazky a mp3 do XBOXU Musite mit flash disk a do nej prekonvertovat vsechny pisnicky ktere mate v MP3 na WMA. Potom jdete do MUSIC LIBRARY a dejte PORTABLE device a ejhle dal vite sami. A s obrazkama je to tak ze pujdete do PICTURES LIBRARY a date taky PORTABLE DEVICE a potom co si vyberete nejaky obrazek a zmacknete (Y) tak si ho muzete nastavit jako pozadi. PS: Prominte nekdo to vi a nekdo ne tak jsem to radsi napsal.S videama jsem to jeste nevyresil:cheesygrin::idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 29, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Videa ani nejdou ... Jinak dik za navod samozrejme , ale moh bys ho doplnit treba o obrazky kdyz uz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 a jak to dostanu na HDD to stejně nejde a na přehrávání můžou bejt i mp3 to si myslím že je každýmu jasný ale na ten HDD to prostě nejde teda alespoň mě to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 hh obrazek nastavit jako pozadi... to je docela dobry, diky.. urcite nekdy vyzkousim ;) ... jen jestli muzu poradit zmen nadpis... protoze bohuzel mp3 do xka nedostavas a je nutna konverze do WMA ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 ale jak ty wma dostanete na hdd vždyť je snad jedno jestli používáte wma nebo mp3 já to pořád nechápu přehrát jde obojí do xka je dostanete přes flashku taky oba formáty ale na hdd nejde ani jeden prosím o vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 29, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Na HDD jde prave kopirovat jen ty wma a to jenom s novym dashboardem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 newim jak pres flashku... ale s tim starym sli kopirovat WMA na HDD taky... (z CD) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 mě to nejde asi dělám něco špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR.X Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 staci normalna flashka ale musim mat flashku urcenu pre xbox:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Když dáte hudební cd do xboxe audio cd ve wav,tak si ho sam naripuje do xboxu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2k8 Odesláno Prosinec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Romeno ma pravdu s novym DASHBOARDEM to jde nakopirovat na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 já jsem to nikde nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 jinak me to neslo... nakopiroval sem WMA na flashku... a stejne mi to jde jen prehravat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 jinak me to neslo...nakopiroval sem WMA na flashku... a stejne mi to jde jen prehravat.. přesně překonvertoval jsem mp3 do wma nakopčil na flshku a v xku to jde jen přehrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 jezis co to tu resite ?? vam nehrajou MP3 v Xku ?? normalne sem mel pres usb pripojenej HDD k XKu a Mp3 hrali akorat musi bejt format HDD tusim FAT32, NTFS urcite nejde. a na co to kopcit na HDD v xku kdyz to spustim s Flašky tak to stačí, i DivX mi sli z HDD pres USB. stim kopirovani pres novej dash nevim tohle sem skousel jeste na starem. IMHO kdyz rozdelate HDD a date ho do PC tak znej jdou vyndavat preci veci a kopirovat zpet v 360Xplorer nebo jak se to jmenuje, tak by mohli jit takhle i MP3 a Obrazky, videa a tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 snoopik > resime tu uplne neco jinyho... resilo se tu jak dostat WMA z flashky na hdd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 snoopik > resime tu uplne neco jinyho... resilo se tu jak dostat WMA z flashky na hdd... pokud umi Xko WMA tak je to to same..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.