Lentilek2 Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Ahoj,přišel mi tp-link wn322g a tak jsem se skoušel připojit přes dsorganize na net,nevím jak na to pls pomozte!:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Návod na nastaveni přesně tohohle wifi klíče v PC je tady na foru...pak staci jen v DSorganize zapsat spravne ip adresu a dns atd a v pohode se pripojis...jinak jestli nemas memory expansion pack tak predem upozornuju ze ten net je horsi jak v psp :D presne v tehle kombinaci wifi klice a nds sem to mel doma :D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Tak jsem to zkoušel připojit podle toho návodu a nic mi to nepomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Už se mi to připojilo,ale mám zase jiný problém když se mi to připojí tak tam je about:blank tak tam místo toho jsem zkoušel napsat www.seznam.cz nebo ještě jiné internetové stránky najíždělo mi to a pak mi to napsalo:Server Unreachable.The server was nreachable!This could be due to one of the ollowing reasons: -The server is down -You misspelled the URL -The wi-fi connection is flaky A nevím co s tím:cry:. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lentilek2
Ahoj,přišel mi tp-link wn322g a tak jsem se skoušel připojit přes dsorganize na net,nevím jak na to pls pomozte!:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts