Sir Jarousek Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Potřeboval bych napsat nějaké články: - obecné o PSP Fat/Slim/3000 (o každém jeden - info, specifikace...), o CFW a ISO hrách, o homebrew - recenze PSP her, raději těch známějších - například Loco Roco, Tekken, Killzone... Články bych chtěl na připravovaný menší web o PSP, pokud budete mít zájem, můžeme se domluvit i na delší spolupráci. Samozřejmě budete uvedení jako autoři článku. U článků preferuji kvalitu - bez výrazných gramatických chyb, s diakritikou, nesmí být odněkud opsané. Nemusí být nějak extra dlouhé - cca 1500 znaků. Odměna: - za každý článek, který použiji vám půjčím na jeden den svůj Premium Account na rapidshare.com - navíc thanks a řekněme 250 Credits Budete-li mít zájem, napište sem do threadu, o čem byste chtěli psát. Výsledný článek mi potom pošlete jako soukromou zprávu + uveďte datum, kdy byste chtěli půjčit PA. Pokud máte jakkoukoliv otázku, ozvěte se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Jestli bys chtěl můžu něco napsat na PSP Slim samořejmě žádný pa na rs nechci ani thx,credits jestli o to máš zájem napiš pm nebo sem 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Jestli bys chtěl můžu něco napsat na PSP Slim samořejmě žádný pa na rs nechci ani thx,credits jestli o to máš zájem napiš pm nebo sem 8) Pokud chceš, tak to klidně můžeš zkusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Já bych s tím také problém neměl ,také nic nechci ,akorát mi přiděl přes PM nějaké téma :) Zejtra během objeda to sem hodim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Já bych s tím také problém neměl ,také nic nechci ,akorát mi přiděl přes PM nějaké téma :) Fajn, zkus třeba napsat recenzi jakkékoliv PSP hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.