wertheim Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Mám verzi 2.81 a chtěl bych update na něco novějšího.. asi nejlíp 3.03.. Dá se to z týhle verze updatovat? . .čím? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 "Dá se to z týhle verze updatovat?" ano "čím?" oficiálním updatem jestli ale myslíš neoficiální 3.03 OE, tak musíš dolů na 1.50 a pak výš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Mám verzi 2.81 a chtěl bych update na něco novějšího.. asi nejlíp 3.03..Dá se to z týhle verze updatovat? . .čím? díky Jestlis chces mit origo fw tak si dej fw 3.10...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wertheim Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 A kde seženu ten ofiko update? ..a v čem je neofiko lepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 kdyby ses podíval tady na fóru (použil tlačítko HLEDAT) tak to najdeš a nemusíš se ptát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wertheim Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Nikde na foru sem 3.10 nenašel.. tak fakt sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 a naco by sis tam dával 3.10 ty chceš hrát pravý hry??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 3.10 UPDATE (neda sa downgradovat) http://www.mydatabus.com/public/myschoo/z/3.10_FW_UPDATE.rar 3.03 UPDATE http://www.mydatabus.com/public/myschoo/z/3.03_FW_UPDATE.rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wertheim Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Právě nvm jaký sou rozdíly mezi těma dvěma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 z toho 3.10 nejde zatím downgradovat...a z 3.03 jde downgradovat pomocí nepatchovaných GTA:LCS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wertheim Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Aha.. takže půjdu do 3.03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 no jestli máš nepatchovaný gta aby si pak moch downgradovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wertheim Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Jj mám origo ... :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 tak co chceš hrat legal koupene hry nebo stahle z netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Jj mám origo ... :wink: hlavně aby byly s upgradem na verzi 2.00...jinak ti to je nanic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wertheim Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Jj s tim "upgradem" jsou.. A co se her týče, tak od každého trochu..ale asi spíš origo.. z netu asi oficiální neseženu,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 co myslíš tím oficiální???když je stáhneš z netu tak to je nelegální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wertheim Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 No ty woe.. ne, asi je to legální... :roll: Myslel jsem, jestli třeba když se dá koupit GTA, tak z netu seženeš to samý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 a proč bys to nesehnal??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 No ty woe.. ne, asi je to legální... :roll: Myslel jsem, jestli třeba když se dá koupit GTA, tak z netu seženeš to samý? jo, snad vsetky UMD hry sa daju vo forme ISO stiahnut z netu. Dobre rano. :lol: 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wertheim Odesláno Únor 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 Hele tak dneska jsem zkoušel updatovat, ale vůbec mi to nešlo.. Mam 2.81 .. co z toho můžu dělat? .. Zkoušel sem 3.03OE-A ale nic.. a pak eště 3.03 FW Update a jakmile jsem spustil instalaci, zachvíli se PSP vypnulo a když sem ho zapmul, nic se nezměnilo.. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmarsx Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 mno musis to hodit na 3.03 (nekde tady najdes urcite ten update) a pak pomoci GTA LCS (nepatchnutyho) to musis DG na 1.5 a od tam hodit treba na 3.10 OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 mno musis to hodit na 3.03 (nekde tady najdes urcite ten update) a pak pomoci GTA LCS (nepatchnutyho) to musis DG na 1.5 a od tam hodit treba na 3.10 OE-Anavod mas prosim zde:code]http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7928&start=0[/code] pokud se ti to nepovede podle toho navodu, tak uz radsi ani neupgraduj a nech si co mas. S vymluvama ze jsi to nemohl najit sem vubec nechod, mohl by to totiz nekdo brat jako provokaci....... :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wertheim
Mám verzi 2.81 a chtěl bych update na něco novějšího.. asi nejlíp 3.03..
Dá se to z týhle verze updatovat? . .čím? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts