sharick01 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Cawes nevim jak nazvat topic ale snad to bude vystizne. Stalos e vam nekdy ze parite super pecku jak o zivot a tesne pred koncem je mise kterou kdyz udelate psp se sekne a vypne?? Jestli jo tak bych vas pozadal o radu co s tim. diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pukin Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Dělá ti to jen u jedné hry ? Pokud ano bude chyba asi ve hře. Třeba špatný rip. Můj kámoš když paří tekkena tak to hraní tak prožívá že se mu někdy podaří že úplně vypne psp :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Pokud to neni original UMD tak je to tak jak rikal Pukin, popripade stahni hru znova odjinud... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eRik Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Hlavně si skontroluj, jestli ti doléhá baterie, popřípadě si zkus pujčit kryt i s baterií od kamaráda... mně to kvůli tomuhle blbnulo... dal jsem papírek pod kryt a problému byl konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fatalis Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 spaty rip nic jineho v tom nehledejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sharick01
Cawes nevim jak nazvat topic ale snad to bude vystizne. Stalos e vam nekdy ze parite super pecku jak o zivot a tesne pred koncem je mise kterou kdyz udelate psp se sekne a vypne?? Jestli jo tak bych vas pozadal o radu co s tim. diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts