sharick01 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2008 Cawes nevim jak nazvat topic ale snad to bude vystizne. Stalos e vam nekdy ze parite super pecku jak o zivot a tesne pred koncem je mise kterou kdyz udelate psp se sekne a vypne?? Jestli jo tak bych vas pozadal o radu co s tim. diky moc
0 Pukin Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2008 Dělá ti to jen u jedné hry ? Pokud ano bude chyba asi ve hře. Třeba špatný rip. Můj kámoš když paří tekkena tak to hraní tak prožívá že se mu někdy podaří že úplně vypne psp :-D
0 GoD Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2008 Pokud to neni original UMD tak je to tak jak rikal Pukin, popripade stahni hru znova odjinud...
0 eRik Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2008 Hlavně si skontroluj, jestli ti doléhá baterie, popřípadě si zkus pujčit kryt i s baterií od kamaráda... mně to kvůli tomuhle blbnulo... dal jsem papírek pod kryt a problému byl konec
0 fatalis Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2008 spaty rip nic jineho v tom nehledejte
Otázka
sharick01
Cawes nevim jak nazvat topic ale snad to bude vystizne. Stalos e vam nekdy ze parite super pecku jak o zivot a tesne pred koncem je mise kterou kdyz udelate psp se sekne a vypne?? Jestli jo tak bych vas pozadal o radu co s tim. diky moc
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts