cwapa Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2008 To že Wii Sports jsou základ je jasný ale hledám nějakou hru která nemusí obsahovat více disciplin ale je stejne chytlava jako treba tennis, ne ze by me pinkani omrzelo, to se asi jen tak nestale ale zajimalo by me zda je jeste neco, podobneho treba at to vyuziva balance board, nasel jsem lyzovani(nemyslim to co je ve wii fit) to nasi rodinu celkem bavi ale chtelo by to neco dalsiho Dalsi vec co me zajima - hry pro vice hracu, hlavne s pohybem, opet treba jako je tennis, nebo nejaky hopsani, tancovani, aerobic, ... nemusi ty byt vylozene sporty i kdyz je mame nejradeji celkem me zajimaji ty hry co jsou v wii play wii sports wii party games Wii Music ... nemate nekdo tuseni zda jsem neco nevynechal? neni neco z techto o cem nevim? Citovat
kubago Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2008 Napada me napriklad Mario and Sonic at the olympic games. Chytlava hra s chytlavym multiplayerem. Tancovani...ne tak uplne presne, ale sterkani wiimote a nunchacku jako s rumba koulema do rytmu hudby jde v hre Samba de Amigo. Jinak na multiplayer je super presne jak jsi zminoval ten tenis ve Wii Sports. A hlavne Mario Kart. Takovy multiplayer dvou lidi v obyvaku s lidma ze sveta pres internet je zabava na dlouhe vecery :) Vic ti nereknu ptze zbytek her neznam, snazim se jenom doporucit co je dobre a co jsem vyzkousel. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.