crashplaystation Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Zdravím, Tak dnes mi došel magic swap 3.8 + magic keys2. Po urputném boji jsem nasadil a nalepil magic keys2, jenže co se nestalo. - když chci vložit magic swap 3.8 DVD tak to napíše, že to nelze přečíst (prosím je vadné DVD nebo lze to nějak opravit) dle mého mě nezbyde nic jiného než reklamovat. Protože ostatní originál hry jedou. - No a největší záhada je ta, že magic swap 3.8 CD najede bez problému, ale když tam vložím hry co jsem stahnul tak nenajede tváří se to jako by tam cd nebylo. Jsou to 2 hry NTSC a 1 Hra v PAL a nejede. ?? Myslíte že je chyba v medii DVD magic SWAP nebo špatně vložene keys??? Děkuji za každou radu P.S: snad jsem to zařadil do správné kategoriie pokud ne prosím o přesun. Omlouvám se předem, ale rád bych věděl zda je chyba a kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 No samotny swap magic by ti mel najet bez problemu, stejne jako orig. hry. Pokud by si spatne vlozil magic keys, tak by si mel problem az pri vymene (swapu) swap magic DVD za DVD se zalohou hry. Takze pokud to DVD ani nenajede, bude s nejvetsi pravdepodobnosti problem v mediu. Jinak jsou vetsinou soucasti baleni 1x Swap magic DVD a 1x swap magic CD. Ti nefunguje ani jedno? (jinak CD je pro zalohovane hry na CD a DVD pro zalohovane hry na DVD, to je doufam jasne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 otázkou je jestli dotyčný opravdu dal dobře záslepky.....ještě jsem se nesetkal se špatným swapem, spíš neví jak se má vůbec ps2 chovat, osobně bych ti doporučil čip než swap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Ještě jsem se setkal s FAKE SWAP MAGICama.....:) ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 30, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Jestli nahodou nema swap magic NTSC verzi , to na pal konzoly nerozjede... Ale duvodu muze byt vic , CD nebo DVD by se melo normalne nacist i bez zaslepek , zaslepky jsou nutne k tomu aby konzole nepoznala ze vymenujes swap za palenou hru :D To znamena , ze spravne osazene zaslepky poznas tak ze se ti CD , DVD roztoci i s otevrenou konzoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crashplaystation Odesláno Prosinec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Záslepky jsou v pořádku to bych nerozjel hry na CD disku Swap magic. Bohužel nerozjede se DVD disk Swap magic napíše to " The disc could not be read" a vím, že CD jde rozjet jen CD hry :) a DVD jen DVD hry.... čili jsem to zabalil a zítra reklamuji a uvidíme za jak dlouho se to vrátí a zda to bude vyreklamované nebo ne ... CD funguje.... DVD ne :( což kdyby bylo opačně tak mě nevadí :( Jo a je to PAL Verze aspon to tak je na DVD napsáno a na CD odzkoušeno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenci1468622905 Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 A mÁŠ tam to cd swap dobŘe nandanÝ nehÁzÍ kdyŽ se roztoČÍ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crashplaystation Odesláno Leden 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Problém vyřešen, bylo vadné DVD se Swap Magicem. Reklamace uznaná a vyměněno bez problému. Nyní vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.