vojta69 Odesláno Leden 29, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 29, 2009 máme 6 recenzí na hry, z toho 2 neopravené...v pátek přibude od ajakozinova hra, od Provaza hra+ homebrew, od sysasysa taky očekávám....novinku máme taky... 9 her, 2 homebrew aplikace, 2 homebrew hry (přiřadím někomu), 1 novinka, úvod btw: Leny nepruď :lol: :dozey: Citovat
MIRKOOOO Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2009 presiel tyzden od vykendu, to som si mohol mysliet, ani jeden jediny casopis ktory kedy vznikol o psp sa nedokoncuje poznam asi s pet casopisov ktori maju len jedno cislo a jeden rekordny ktory ma az 6 cisel, a ten uz skoncil pred rokom ci kedy to Citovat
andre06 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2009 Nechápu proč nás furt kritizujete, my jsme nikdy nestanovili pevný datum a pracuje se na něm, ale je pravda, že se na nás pár lidí vykašlalo, ale my jedem dál a články jsou skoro všechny hotový, grafik na tom ted pracuje:) Citovat
NooBz Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2009 nefim lidi, ae už sem se na 2-hé číslo přestal těšit...kdyby tu nebyl ten topic tak bych zapoměl že ňákej PSP časopis vůbec byl..:cheesygrin: ae tak rád si přečtu (proklikám) vaše 2-hé, již tak dloooouho očekávané číslo :cheesygrin: Citovat
Alias/Blaze Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2009 TK co jak to vypada s casakem?? Citovat
Leny Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2009 mozna uz by to fakt chtelo aby jste to vypustili....kdyby jste byli nejaky "opravdovy" casopis a meli stanovene datum vydani 2. cisla tak by jste uz meli sta tisicove penale...mozna i vic :dozey: Citovat
vojta69 Odesláno Leden 31, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 31, 2009 vypadá to dobře, očekávám na zítřek 1 recenzi na hru (ajakozinova) a 2 homebrew (K.R.E.K) potom to dáme grafikovi a podle něho to vyjde..takže možná pondělí, úterý Citovat
Cruel97 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 jak je to teda s vyjitim casaku? Citovat
Inpernak Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 radši fakt nedeljte nic cekat 3 mesice na každé číslo ani nema cenu !To je problem aby proste vsichni z vaseho tymu napsali recenzi (max tak tejden ) pak ste to slatali do .jpg (tak 2 dny ) a pak vydali ,vid Vojro porad píšeš že máš támle od toho recenzy a homebrew a takový ,ale těch recezní tam bude podle mně tak 6 což je fakt za 3 měsíce málo :D Citovat
vojta69 Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 no jo, vždyť už to je, dám datum a do toho my to všichni budou muset odevzdat 2.číslo http://www.edisk.cz/stahni/53970/PSP_REVUE_2.rar_4.74MB.html Citovat
Fenix1468622475 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Prvni cislo bylo lepsi... delsi recenze a ne jenom na par radku... dalo se s toho vymacknout vic a ne to takhle odflaknout... divim se ze to nevychazi kazdej den s timhle obsahem to musite mit zmakli za chvilku ... :D Citovat
Inpernak Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 tak mně se to celkem líbilo :) recenze no spíš takové shrnutí ,ale mně to stačí :Da Grafika je taky v poho ... Citovat
Negto Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Já jsem se chtěl zeptat,s vámi už není sadet? A proč? Citovat
MIRKOOOO Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 podla dost dobre, ved len zacinaju, a dufam ze budete pokracovat a ze tak skoro neskoncite, a dufam ze to bude ovela kratsi cas do noveho cisla a chcel by som vas upozornit na to ze :mate tam chibi na 3. strane nie Giodfather ale godfather a nie komtr ale kmotr (vsetko na 3.strane)inaksie drzim palce a davam zasluzeny thanks Citovat
andre06 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 JJ, Vojta už v redakci stanovil přesný termín, do kdy mají být sepsané recenze, takže by se ta dlouhá doba neměla opakovat, jinak v korektuře ty chyby nebyly, musely vzniknout někde jinde, omlouváme se vám za ně. Citovat
Leny Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 no neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ono uz vyslo 2. Cislo :lol: Citovat
TwiCe Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 tak tu grafiku bych az tak nevychvaloval ale jinak v pohode 8) Citovat
Pooky Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Ja vím grafika není dobrá ale snad je dostačujicí.S Adobe PS se seznamuji a poznávám jeho schopnosti.Ale budu se snažit o něco lepšího. Citovat
Negto Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Mohl bych s Vámi spolupracovat? Grafiku zvládám a recenze taktéž....... Prosím pošlete SZ/PM Citovat
vojta69 Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Negto napiš mi PM, nebo na icq (v podpise) a domluvíme se. Citovat
brizap Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2009 ten casopis je super :D bavi me to cist :) jen pokracujte je to COOL Citovat
andre06 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2009 Vojto v redakci je má recenze, co jsem slíbil, že udělám do 3. čísla Jen malá technická otázka, podílí se stále Benassy na projektu? protože jsem o něm od začátku ani neslyšel. Citovat
Alias/Blaze Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2009 Tak jsem se konečně odhodlal přečíst 2.číslo a řekl bych že bylo good (ale teda zpozoroval jsem 2chyby, ale fakt NICE TÝME) Citovat
andre06 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2009 Jestli myslíš tu třetí stranu, tak o tom víme, naše chyba, příště už to nebude, z chyb se učíme. Citovat
andre06 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2009 Jak už jste si všichni všimli, tak náš časopis provázely docela problémy od jeho vzniku, ale rozhodli jsme se to důkladně řešit, abychom vám mohli i nadále přinášet PSP Revue. Udělali jsme řadu personálních změn a hlavně budeme stanovovat pevné termíny a mnohé další, abychom si získali zpět vaši důvěru. Neustále řešíme jeden zásadní problém, potřebujeme schopné lidi, kteří jsou odhodláni na projektu pracovat a psát recenze, chceme tento projekt pozvednout výše, ale bez schopných partnerů to nezvládnem, proto pokud máte zájem, tak kontaktujte Vojtu, moc nám tím pomůžete. Jinak prosím všechny členy, co byli v týmu, aby se ozvali mě nebo Vojtovi skrze pm a potvrdili svoji účast na tomto projektu, abychom mohli sestavit nové plány atd. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.