perrek Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Zdar jaxviňa jaké máte novoroční předsevzetí? Já mám předsevzetí trochu omezit kouření a znova začít nějakej sport. Dál sem si vzal za předsevzetí udělat úspěšně maturitu a najít si nějakou fajn práci Tak se pochlubte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Já chci konečně začít pravidelně posilovat ... no doufam že se mi to povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 No ja mam precevzeti omezit koureni, chlastani a voprcat co nejvic holek! :) jo jeste se trochu lepe ucit, ale to neni podstatny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Vyhnat odtud všecky lamQy :twisted: ... /// ale vážně - dobrý známky ve škole,udržet holku, a nezranit abych mohl furt řádit v tý naší pralesní florbalový lize :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Míň času na fóru a víc času s holkama,kámoškama a trochu taky škola... víc výher ve sportech a jinak snad ani nic :D a Vám všem ostatním přeju vše nej do novýho roku :D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 pribrat.. vyhnat odtud dementy... stat se junior modem v psp sekci:lol::lol::lol::lol::lol: pomahat starejm..(do hrobu):lol: udelat uspesne autoskolu.. a zustat v irsku po prazdninach:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 pribrat.. vyhnat odtud dementy... stat se junior modem v psp sekci:lol::lol::lol::lol::lol:pomahat starejm..(do hrobu):lol: udelat uspesne autoskolu.. a zustat v irsku po prazdninach:) sme na tom podobne se vsim vsudy az na to irsko :D ale taky bych tam rad jel a zustal tam :D ale jinak bych taky chtel byd junior mod :D vyhnat dementy a klidne bych pribral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Já si dám těžký (pro mě :lol:) úkol, a sice zhubnout takových 20kg, a potom se naučit php a 3d grafiku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Zaručit aby zdejší uživatelé nezakládali dementní topicy jakých je poslední dobou plný forum.. (jestli to splním, koupím si letadlo xD):lol::lol: edit. ne tak, dokončit ten prvák a nebejt nejhorší ve třídě no :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Já bych se chtěl dostat na nějakou z těch tří škol, co mám vybraných. Vybrat si nějaký pěkný, nadupaný notebook:).Vyhrát soutěž ve fotbale... No a už ani nevím... Jo, najít si nějakou pěknou slečnu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 No já nekouřim "nepiju" takže snad jen to učení no.. chtělo by to zapracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 osukat vas secky...aaa chcu byt MOD:D..ale to fakt enom mozu chtet ENJOY:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Žádný. Je to blbost...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 nedostat infarkt z nadprůměrně inteligentních lidí, kteří nás tu navštěvují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Kdyz neco chci udelat nebo na sobe zmenit, tak to udelam rovnou ci co nejdriv, ne? :) Kdyz se totiz budete snazit na sobe zmenit prilis mnoho veci najednou, hned od 00:00 1. ledna, tak riskujete, ze se vysledek hned nedostavi (po nekolika dnech, tydnech) a vy pak budete zbytecne zklamani, reknete si: ,,tak to zkusim pristo rok, ne...?" :) Ale nechci tu nikomu promlouvat do duse :D Sam mam kolik zlozvyku, ale davani predsevzeti uz mezi ne nepatri (coz bohuzel nemuzu rict o nadmernym pouzivani smajliku) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 aby me nevyhodili ze skoly:D coz se mi asi nesplni:D a aby mi to s holkou porad vychazelo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 No ja mam precevzeti omezit koureni, chlastani a voprcat co nejvic holek! :) jo jeste se trochu lepe ucit, ale to neni podstatny :D omg..voprcat co nejvic holek..je ti 15..klidni se chlape.. novorocni predsevzeti??paneboze kdy se na takove kraviny vykaslete :D:D vzdyt je to stejnak NAPROSTO na nic..99% z toho stejnak nesplnite..kdyz chcete prestat kourit nebo omezit to..to potrebujete novy rok??kdyz chcete zacit posilovat..to potrebujete novy rok?? kdyz neco chci tak to proste dokazu at uz je novy rok nebo ne..a nepotrebuju k tomu nejake predsevzeti,ale staci pevna vule a snazit se trochu..a byt cilevedomy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 omg..voprcat co nejvic holek..je ti 15..klidni se chlape..novorocni predsevzeti??paneboze kdy se na takove kraviny vykaslete :D:D vzdyt je to stejnak NAPROSTO na nic..99% z toho stejnak nesplnite..kdyz chcete prestat kourit nebo omezit to..to potrebujete novy rok??kdyz chcete zacit posilovat..to potrebujete novy rok?? kdyz neco chci tak to proste dokazu at uz je novy rok nebo ne..a nepotrebuju k tomu nejake predsevzeti,ale staci pevna vule a snazit se trochu..a byt cilevedomy.. t0mmy5 je jasny ze to proste nejde dodrzet...jen proste je to takovej zvyk ze snad kazdej si rekne nejaky to predsevzeti jen tak pro pr*el.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Nedavam si zadne predsevzeti. za 1) stejne na nej koncem ledna zapomenu. za 2) stejne bych ho nedodrzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Uz abych mel hotove to dalkove studium a v ruce maturitni vysvetceni ... to je moje predsevzeti jeste min na 2roky co tam budu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 dostat se na skolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 ...kdyz chcete zacit posilovat..to potrebujete novy rok?? kdyz neco chci tak to proste dokazu at uz je novy rok nebo ne..a nepotrebuju k tomu nejake predsevzeti,ale staci pevna vule a snazit se trochu..a byt cilevedomy.. Hele, hubnutí je dlouhodobý proces, proto jsem si řek, že je dobré začít rovnou na začátku roku, a navíc, když je to novoroční přecevzetí, tak neznamená, že s tím musíš začít hned v lednu... Třebas můžeš do té posilky začít chodit v červnu... A jak tady už někdo psal, je to zvyk... Taky se nikdo nikoho neptá, proč mají doma vánoční stromek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Hele, hubnutí je dlouhodobý proces, proto jsem si řek, že je dobré začít rovnou na začátku roku, a navíc, když je to novoroční přecevzetí, tak neznamená, že s tím musíš začít hned v lednu... Třebas můžeš do té posilky začít chodit v červnu... A jak tady už někdo psal, je to zvyk... Taky se nikdo nikoho neptá, proč mají doma vánoční stromek... ja doma vanocni stromecek nemel :D:D na vanoce jsem byl doma sam..a nemel jsem ani vanocni veceri..misto vanocni vecere jsem si dal balicek bombonu, jelikoz jsem byl linej varit a mel jsem na neco chut..:).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 tak to ti fakt nezavidim tommy... precevzeti je blbost :) PS:mastre ty otom furt nepis a uz zacni :cheesygrin:8):arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Uz abych mel hotove to dalkove studium a v ruce maturitni vysvetceni ... to je moje predsevzeti jeste min na 2roky co tam budu :D mám úplně stejné předsevzetí :) dále chci zhubnout 20 kilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.